2777
2789
عنوان

واقعا که

179 بازدید | 36 پست

چرا مردا اینجورین متنفرم از همتون 

من صبح تو یه تایپیکی یچیزی گفتم رفتم الان امدم دیدم هرچی مرد ت تایپیک هس درخواست دادن متنفرم از همتون بدبختای هیز ادمایی مثل شمان ک جامعه رو ب گند کشیدن بدبخت زن بچتون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی گفتی مگه

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .

تازه میان سایت خیلی هم پررو و بی ادبن

یکیشون امروز بهم بی ادبی کرد، منم نی نی یارو صدا کردم تعلیقش کرد

شمام اسکرین بگیر بده نی نی یار

قاضی شهر شده عاشق چشمان زنی.... چه کند با دل خود آن زن اگر اعدامیست؟🖤                                         

مقصر خودتی این چه تاپیک بی محتوایی بود زدی؟؟

درسته اونا مریضن ولی شمام یاد بگیر تو سایت عمومی اینجوری میگید یعنی چراغ سبز

💛⭐️🌟🌟💚تو تاپیک ما لاغر بشید💚🌟🌟⭐️.💛 تاپیک رکورد سلامتی منو سرچ کنید کمکتون میکنم.💛

مقصر خودتی این چه تاپیک بی محتوایی بود زدی؟؟ درسته اونا مریضن ولی شمام یاد بگیر تو سایت عمومی اینجو ...

دقیقا 

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

اسی چی گفتی بگو دیگه  

تاپیکاشو بببن نوشته اون چیست که

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

مقصر خودتی این چه تاپیک بی محتوایی بود زدی؟؟ درسته اونا مریضن ولی شمام یاد بگیر تو سایت عمومی اینجو ...

الان چ ربطی داره مگه سایت زنونه نیس چ جرعتی میان چرا ب خودشون اجازه میدن اظهار نظرم کنن