2777
2789
عنوان

واقعا که

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 36 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان چ ربطی داره مگه سایت زنونه نیس چ جرعتی میان چرا ب خودشون اجازه میدن اظهار نظرم کنن

هیچ سایتی مطلقا زنونه و مردونه نیست مگه حمومه؟

دراصل سایت عمومیه ن سایت زنونه

آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حل‌شه :)

الان چ ربطی داره مگه سایت زنونه نیس چ جرعتی میان چرا ب خودشون اجازه میدن اظهار نظرم کنن

کی گفته سایت زنونه اس؟؟

شما اینجا فقط کاربر خانم میبینی؟

💛⭐️🌟🌟💚تو تاپیک ما لاغر بشید💚🌟🌟⭐️.💛 تاپیک رکورد سلامتی منو سرچ کنید کمکتون میکنم.💛

مقصر خودتی این چه تاپیک بی محتوایی بود زدی؟؟ درسته اونا مریضن ولی شمام یاد بگیر تو سایت عمومی اینجو ...

من اصن منظورم اون تایپیکه نبود‍!

دوماً صبح ت ی تایپیکی گف شوهرم عیب میگیره بخاطر یدنم منم بهش یه راه حل گفتم یهو دیدم درخاستاداره میاد

من اصن منظورم اون تایپیکه نبود‍! دوماً صبح ت ی تایپیکی گف شوهرم عیب میگیره بخاطر یدنم منم بهش یه را ...

چرا لینک نمیدی بریم ببینیم!!!

آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حل‌شه :)

اسی میگی کجا بوده یا نه ؟  تاپیکات که مرد نبودن نظر دادن

ت به تایپیکه خانومه گف شوهرم از بدنم ایراد میگیره و.. صبح رفتم تایپیکش منم بهش راه حل دادم رفتم امدم دیدم هعی درخواست دادن اخه چیز خاصیم نگفتم!

سابت بارداری و آشنابب اول ازدواج و ایناس چیز مناسب مردا نداره 

اینو شما میگید، چون اگر زنونه بود جنسیت برا مردا نمیزدن منم. مخالفم با حضورشون. ولی سایت زنونه نیس عمومیه نمیشه هر حرفیو زد