2777
2789

دایی شوهرم یک سالی شده فوت شده از قدیم لینا باهم مشکل ذاشتن حالا بدتر عم شده اوضاع و باهم دعوا کردن و زن داداشه به مادرشوهرم گفته حق نداری به بچه هام بگی عمع🦦🦦حالا این مادر شوهرم هر روز میاد پیش من میشینه یه حرفایی راجب زن داداشش میزنه ک من خجالت میکشم یا میگه ما خرج شو دادیم ما عروسش کردیم یا حرفای زشت میزنه مثلا الان داشت میگفت زنیکه یه شب جمعه شوهرش پیشش نبوده آمده در خونمون دعوا که من داداشتو همین شب نیاز دارم جرا نیست😐😐😐😐😐😐حال قیافه من اینجوری 🙄🥴🥴 بعد من اصلا حرف نمیزنم یه کلام تایید نمیکنم یا تکذیب فقط میگم اهوم .. ولی دیگ خسته شدم مطمئنم پس فردا باهم مشکل بخوریم عم میخاد این حرفا پشت من بزنه . ازش میترسم واقعا.  یا همش میاد میگه شوهرت هرچی داشتیم و خورده شوهرت ماشین مونو تو مجردی خیلی میگازونده (یعنی تند می‌برده)یا میگه اموال پدر شوهرت نصفش مال منه عروسا خیال نکنن مال اونه 😑😑😑حالا من بدبخت ته ار اموالش چیزی خواستم نه تاحالا چیزی گقتم ‌‌ بنظرتون چجوری برخورد کنم ک سیاست مدارانه باشع و تو دردسر نیفتم ؟؟نمیخام بخاطر زن داداشش من بعدا تو دردسر بیفتم آخه ایما خیلی فتنه هستن 

اها یبار آمده میگه زنیکه  با گریه برا بقیه تعریف میکرده ک شوهرم اومده بخوابم پیش‌ونیم بوسیده و من گلایه دارم ک چرا لبمو  نبوسیده 😬😬😬😬حالا قیافه جفتشون ببینید فکر می‌کنید اصلا اینا نمیدونن رابطه چیه بچه ۷اشون لک لکا آوردن 🤣🤣

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

فقط فرار کن از مادرشوهرت. همونطور که گفتی با تو هم بعدا همینکارو میکنه و پشتت بد میگه

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه مال من تعریف میکرد از اینکه زن داداشش دامغانیه خوبه حالا من یاد زن داییم افتادم که دامغانی دیوانس مونده بودم چی بگم...فقط لبخند زدم چون عین خود کاشانیا هستن دامغانیا معلومه با هم خوبن...دامغانیا همشون عوضین عین کاشانیا بخاطر همین هوای همو دارن

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
فقط فرار کن از مادرشوهرت. همونطور که گفتی با تو هم بعدا همینکارو میکنه و پشتت بد میگه

اخه چجوری ازش فرار کنم هر روز میاد خونم 🥲🥲

چه مغزی داره مادرشوهرت و چه گوش شنوایی داری تو که میشینی اراجیفشو گوش میدی🤕

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

نباید بشینی پای حرفاش بگو مامان جون هرچی هست و هرکاری کرده به خودش مربوطه ما راجع بهش حرف نزنیم که گناهای کرده و نکردش گردنمون میفته یکی دوبار اینطوری بگی شاید کوتاه اومد

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔

مادرشوهرت بی تربیت و بددهنه و حرف زیرلحافی دوست داره!!!!!!!

بعدم  قدیمیا میگن حرف خودتو کجا شنیدی اونجا که حرف مردمو میزدن پس بدون هرلحظه ممکنه پشت سرتو ومادرتم  همینا رو بگه عزیزم 

باهاش اصلا صمیمی نشو تواینجور حرفای شرم اور هم هیچ همراهی نکن 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟
نه مال من تعریف میکرد از اینکه زن داداشش دامغانیه خوبه حالا من یاد زن داییم افتادم که دامغانی دیوانس ...

😶😶 هرجایی خوب و بد داره