2777
2789
عنوان

باشوهرم حرفم شد گف میخای برو

1344 بازدید | 36 پست

سلام میشه با تجربیاتتون کمک کنید

شوهرم اخلاقش خوبه همیشه پشتمه تو۳ سالی ک ازدواج کردیم ن کتک زده ن حرفی فقط ی مشکل بزرگ داره ک نمیتونه از خواب بیدارشه ینی کمش باید۱ ساعت بیدارش کنم مامغازه داریم ک تا ظهر من وایمیستم بعدش شوهرم قبلا ی شغل دیگه داشت تاظهر بعدمیومد مغازه ک الان تموم شده حالا صبح بخاطردیر بیدارشدنش بحثمون شد من گفتم ساعت من نمیرم مغازه

۴/۲۱پسرم ازپیشم رفت پسر۳روزم دلم براش خیلی تنگه میشه بغلش نکردم.شیرش ندادم حتی لباسی تن بچم نکردن بجزکفن...میشه دعاکنیدپسرم دوباره بیادپیشم

خودش تنهارف بعدزنگ زدم نهار بخر بیار انگار چیزی نشده 

گفتم بیاحرف بزنیم برو دکتری چیزی گف نمیرم منم گفتم میرم گفت من فقط یدونه مشکلودارم تااخر باهامه ببین نمیتونی تحمل کنی برو

۴/۲۱پسرم ازپیشم رفت پسر۳روزم دلم براش خیلی تنگه میشه بغلش نکردم.شیرش ندادم حتی لباسی تن بچم نکردن بجزکفن...میشه دعاکنیدپسرم دوباره بیادپیشم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هوا گرم 

کلا اینطوریه

شبها چه ساعتی میخوابه؟

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

یکساعت مگه بیهوشه  ؟؟؟خوب دردش چیه که اینقدر خوابش عمیقه ،چیزی مصرف میکنه کبدش چربه غلظت خون داره  یا برعکس کم خونه  باید ببینی مشکل کدومه که نمیتونه بیدار بشه 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟
عزیزم من امروز مامانم از صبح تا ظهر صدام زد  علتش هم افسردگی و کم بودن انگیزه ست  ببی ...

میگه نمیتونم بیدارشم بدنم کوفتس   .کم خونیم داره

ببر دکتر

گف نمیام تااخر اینم

شما بودین اخلاقش خوب بود ولی ۱ ساعتی صبح باید بیدارش میکردین تحمل میکردین؟

مث خاهر من 

شوهرش بزور بيدار ميشد از خاب 

اجيم  از ٧ تا ٢ونيم مغازه بود دامادمون از ٥ تا اخر شب  

حالا وقتاييم ك اجيم نميرفت مثلا مهمون داشت شوهرش ساعت ٩صبح ميرفت تا ٤ ، بعد ٦ عصر تا ١و ٢ شب

حوصله ندارم ولم كنيددد💀
شما بودین اخلاقش خوب بود ولی ۱ ساعتی صبح باید بیدارش میکردین تحمل میکردین؟

یبار بیدارش نکن ببین تا چه ساعتی میخوابه ؟

شاید اینطوری خودشم ناراحت شد یه فکری کرد 

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

یکساعت مگه بیهوشه  ؟؟؟خوب دردش چیه که اینقدر خوابش عمیقه ،چیزی مصرف میکنه کبدش چربه غلظت خون دا ...

سیگاریه .کبرچرب داره .خونش هم لخته بود کلا