2789
عنوان

اقدامیا

131 بازدید | 27 پست

خانم ها ماه پنجم اقدامم... همه آزمایشاو سونو هام سالم بوده اما امروز پریود شدم، واقعا نمی‌فهمم اونایی که میگن بی خیال باش و بهش فک نکن میشه.... خوب بیاید بگید چیکار کردید بیخیال بودید؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

توی هربار اقدام ۱۵ درصد احتمال بارداری هست نگران نباشین 

برنج و سیب زمینی رو کم کنید میوه و سبزیجات بیشتر بخورین روزی یک ساعت ورزش و یک ساعت پیاده روی داشته باشین ایشالا باردار میشین

گروه مشاوره ماتینا🤍✨️سوالی داشتید در خدمتم🌻🌱
خوب توکلت ب خداباشه بهش فکر کنی مثلاچی میشه؟!  هیچی اندازه سلامتیت مهم نیس این دنیاهم ابدی نیس ...

خیلی دوست دارم بیخیال باشم اما حرف بقیه نمیزاره عذاب وجدان دارم که چرا زودتر اقدام نکردم

4سال و خورده ای ااز ازدواجمون میگذره

توی هربار اقدام ۱۵ درصد احتمال بارداری هست نگران نباشین  برنج و سیب زمینی رو کم کنید میوه و سب ...

خیلی رعایت میکنم وزنمم 52 إ.... فست فود نمی‌خورم کلی به خودم سخت گرفتم 

بچه هم بیاری بازحرف مردم تموم نمیشه بی خیال عجله نکن

آخه این مردم‌ مادرشوهر ادمه..... هرکی حامله میشه زنگ میزنه به من میگه.... عروسش که از من کوچیکتره سه تا آورده تا حالا، من که کاری به اون ندارم هر کی اختیار زندگی خودشو داره اما یه حسی بهم می‌دن که انگار عقب افتادی

خیلی دوست دارم بیخیال باشم اما حرف بقیه نمیزاره عذاب وجدان دارم که چرا زودتر اقدام نکردم 4سال و خور ...

من ۶ ساله ازدواج کردم و نشده خیلی دارم عذاب میکشمممم 

بنظرم ۵ ماه ک چیزی نیست انشالله ک مشکلی نباشه و باردار شی عزیزم

خیلی رعایت میکنم وزنمم 52 إ.... فست فود نمی‌خورم کلی به خودم سخت گرفتم 

رعایت کنین خیلی بهتر میشه 

میتونین با دکتر زنان هم مشورت کنین 

قرص هایی مثل متفورمین، لترزول و... باعث تحریک بیشتر تخمدان ها میشن و احتمال رو بالا میبرن

ولی حتما مشورت کنین دکتر تجویز کنن خودسرانه مصرف نکنین

گروه مشاوره ماتینا🤍✨️سوالی داشتید در خدمتم🌻🌱
من ۶ ساله ازدواج کردم و نشده خیلی دارم عذاب میکشمممم  بنظرم ۵ ماه ک چیزی نیست انشالله ک مشکلی ...

خیلی صبوری تو این مورد سخته، شما هم دیر اقدام کردید؟ ان شاء الله هر چه زودتر شما هم باردار بشید عزیزم