2777
2789
عنوان

تجربه لاغری💚💚💚💚💚💚

87 بازدید | 6 پست

دوستان سلام..من قدم۱۶۲ وزنم۶۹/۴ بعد هدفمه اینع که برسم به ۵۸ کیلو(البته این هدف مال دوسال پیش که هی تلاش میکنم)خلاصه من رژیم خاصی ندارم فقط سعی میکنم کم بخورم و به خصوص مصرف برنج و نون کم کنم..بعد هفته های قبلی خیلی میخوردم فکر میکردم رژیمم ولی اینشکلی نیس😅 مثلا یه شب فلافل، یه شب، یه شب بستنی ..خلاصه خیلی خورم بعد یه شب اعصابم خورد شد گفتم از فردا دیگه دهننو میبندم که تقریبا ۴ روز گذشته و امروز وزن کردم نسبت به وزن قبلی ۲۰۰ گرم کم کردم به نظرتون خوبه تو ۴ روز ۲۰۰ گرم؟(البته کالری شماری هم میکنم)

چون مشکلم اینه که کاهشم کنده مثلا هروقت وزن میکنم ۲۰۰ گرم با صد گرم کم میکنم..حالا مشکل از بدنمه یا مشکل از رژیمم که زیاد میخوردم

شما نظرتون چیه؟ و اگه لاغر کردین با چه  روشی؟

برم دکتر به نظرتون برام کاری انجام میده؟

(یه بار به دکتر کرمانی زنگ زدم در واقع اون تیم پشتیبانی بود گفت فقط برنامه غذایی بهت میدیم که میتونی کم کنی! گفتم ازمایش و اینا نمیخواد گفتن نه!.)

شما روشت کاملا اشتباهه من با کالری روزی ۱۲۰۰ و ۴۵ دقیقه پیاده روی تند هفته ای یک کیلو کم میکردم الان ...

خب منم تا ۱۲۰۰ میبندم! البته به کمک اپ مانکن...فقط منظورم اینکه بود کاهش ۲۰۰ گرم در ۴ روز خوبه یا نه؟ بعد اون روزها زیاا میخوردم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منوهمسرم درحال کاهش وزنیم ناهار وشام مرغ آبپزوماهی و...کلاپروتیئن میخوریم بدون نون و بدون برنج نهایتایه مقدارزیتون پرورده یاماست کنارش میخوریم واصلاگرسنمون نمیشه ولی مورداصلی اینه که جلوی ریزه خوریا رو بگیری

من باهمین روش اول خرداد۷۴بودم تقریبا شایدم بیشتر اماالان۶۷شدم 

شما روشت کاملا اشتباهه من با کالری روزی ۱۲۰۰ و ۴۵ دقیقه پیاده روی تند هفته ای یک کیلو کم میکردم الان ...

منم ورزش پیاده روی دارم و درکنارش قدرتی با دمبل یاوحرکات قدرتی هم انجام میدم

بهترین نوع لاغری کالری شماری هست که لعنتی عصبیت میکنه هرچیمیخوریکالری داره یعو میبینی بیشترم خوردی ولی فک‌میکنی رژیمی ولی فستینگم خیلی کمکه مثلا از ٨ شب تا ٨ صب هیچی نخوربه جر نوشیدنی که کالریش صفر باشه , ورزسم حتما بکن شده پیاده روی, درکل شما وقتی وزن کم میکنی که کالری از خرجیت از کالری ورودیت بیشتر بشه 

منوهمسرم درحال کاهش وزنیم ناهار وشام مرغ آبپزوماهی و...کلاپروتیئن میخوریم بدون نون و بدون برنج نهایت ...

من خداروشکر تو صبونه و شام غذای پرکالری نمیخورم ولی تو ناهار ممکنه یکم اشتباه کنم مثلا اگه غذا برنج یکم برنج میخورم یا نون هم مینطور