2777
2789

بگم سری بعدی که اومدی خونمون گل خوب بیار زشته ؟

سری اول شیرینی آورد با دو تا شاخه گل 

سری بعدی میخواد تنها با پدر مادرش بیاد برای تعیین مهریه و اینا 

بابام رو گلی که آورد حساس شده میگه این چیه آورده مهم ترین روز زندگیش 

نظر شما چیه بهش بگم گل خوب بیاره ؟😑آخه خودش گفت هر چی خونوادت خوششون میاد یا بدشون میاد بهم بگو من دوست دارم بدونم 

آخه بابام سر گل می‌ترسه جلو عموهام و اینا باز اینجوری گل بیاره و آبرومون بره منم استرس دارم بابام بهش بربخوره یهو مهریه سنگین بگه یا بهم بزنه مراسم و 😐 شما جای من بودین چیکار میکردین 

میدونم خسیس نیس اما خونسرده نمی‌خوام بخاظر گل همه چی خراب بشه همه موقعیتش هم خوبه 

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 
بگو

واقعی میگی ؟

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابات راست میگه دوتا شاخه گل یجوریه واقعا  آره بهش بگو حتما

بهش بگم زشت نیس ؟

خودش هم فهمید بد بوده بهم پیام داده بود معذرت می‌خوام اگه گل بد بود 😐گفت بسته بودن چند جا رفتیم اینجا هم همین و داشت ولی نمی‌دونم 

اگه باهاش دوستی بگو بهتره باهم برید گل بخرین.خودتم باهاش برو و یه گل خوب انتخاب کن

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

ن :/ فک میکنم دختر نباید بگه واسم چی بیارین ک   

ولی بابات راست میگه نباید انقد بی فکر باشه 

منم یه خاستگار داشتم جلسه اول با تیشرت صورتی اومده بود با یه جعبه شیرینی ک توش 5 تا شیرینی بود فقط  داااغون بودن

من قد خدم 167 مامانش ازپشت تلفن گفت قد پسرم 180

ولی وقتی اومدن فک میکنم یه وجب ازمن کوتاه تر بود تازه :/  

خب بگو، بگو خانوادم حساس هستن، گل و شیرینی خوب بیار، معذرت خواهی هم بکن، بگو نمیخوام به خاطر این چیزای بی اهمیت دلخوری پیش بیاد، واسه همین راحت بهت گفتم، یه موقع برداشت بد نکن

اگه باهاش دوستی بگو بهتره باهم برید گل بخرین.خودتم باهاش برو و یه گل خوب انتخاب کن

نه دوست نبودیم یه ماهه با هم در ارتباطیم 

ن :/ فک میکنم دختر نباید بگه واسم چی بیارین ک      ولی بابات راست میگه نباید انقد ب ...

خب اون دیگه خیلی ضایه بود 😐😂

بگو ولی نه اینجوری که " گل خوب بیار"

بگو مثلاً میدونی گل مورد علاقه من چیه یه دست گل بزرگ گل رز سفید و قرمز  

این فقط یه مثال بود و خوب نبود

منظورم از یه در دیگه وارد شو جوری نگو که فک کنه سر گل قبلی داری میگی مثالی الان به ذهنم نیومد که خوب باشه ولی امیدوارم منظورم رو گرفته باشی ولی حتما بگو بهش