2777
2789
عنوان

ویار جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 2060 بازدید | 135 پست
از کی این هوسارو داشتی؟ من هفته ی ۵هستم هیچی میل ندارم و حالمم بد نمیشه 

منم هوس هیچی نکردم تا الان که هشت هفتم.ولی حالت تهوع از شش هفته داشتم.غذام نمیتونم زیاد بخورم چندتاقاشق

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

درسته که میگن سر پسر کمر زیاد درد میکنه و دختر شکم کسی هست بدونه

من سر دخترم شکمم زیاد درد نمیکرد ولی کمر دردم اصلا نداشتم ولی الان که باردارم از اوایل بارداری کمر درد وحشتناکی داشتم جوری که میگفنم الانه که پربود بشم تا ۶ ماهم تموم سد الان شکر خدا بهترم اسی دعا کن بچم سالم بغل بگیرم 

انشالله خدا بهت یه پسر سالم و خوشگل بده درکت میکنم منم خیلی دلم میخواست دومی پسر بشه که خدا خواست و شد 

فقط 9 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بعضیا کلا چیزی هوس نمیکنن. دوست من ماه ۷ هه میگه هیچی هوس نمیکتم

بارداری و هوسش😁اینجوری که نمیشه🤣شماهم کمردرد داری و پسرداری؟خوابت چطوره؟منکه خواب ندارم

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
خوبه که

عاشق دختریم منو شوهرم. ببین میدونم کفره خدا قهرش میگیره اما همیشه میگفتم یا بچه نداشته باشم که به فرزند خوندگی بگیرم یه دختر یا اگه خدا بچه میده دختر بده. خدا ببخشه منو اما چیکار کنم.بزرگترین آرزوم بود.همش توی اینترنت سرچ میکنم که خودمو گول بزنم شاید دختر باشه آزمایشم اشتباه بوده. دعوام نکنید. چیکار کنم دست خودم نیست. شاید آروم شم چند روز دیگه