2777
2789
عنوان

ویار جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 2060 بازدید | 135 پست
یه دختر دارم میخوام این یکی پسر بشه 

باید روز تخمک گذاری اقدام می کردی

رهزنان نیکی کسانی هستند که تو را از نیت واعمال خوبت پشیمان می کنند . مثل شیطان که از درگاه لطف خدا به دور هست ، رانده شده هستند...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

توروخدا میخوای بچه بیاری تو این دنیای خراب که چی بشه خومون کم فکر مشکلات داریم ولش کن همین پسرت جور ...

آره واقعا. دیگه اصلا.همین یه دونه هم تا آخر عمر مدیونشم که به خاطر خودخواهی توی این مملکت به دنیا اوردمش. حداقل آدم میتونه تلاش کنه برای یه دونه. دوتا بشن ویگه مالی نمیشه کاری کرد

به این چیزا نیست. تازه جدیدا توی غربالگری اول که هفته ۱۲ هست نمیگن جنسیتو. من انقدر برام مهم بود و د ...

چکاری بود میرفتی آزمایش جنسیت از خون مادر تو هفته ۸ میدادی ۱تومن پولشه جوابشم زیر یه هفته میاد

درسته که میگن سر پسر کمر زیاد درد میکنه و دختر شکم کسی هست بدونه

منکه داغون شدم از کمردرد اصلا شکم درد ندارم،ولی مثل شما هنوز هوس هیچی نکردم،هی ب مامانم میگم من چرا هوس نمیکنم میگه زوده هنوز😕

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم

سلام. ب ویار نیست. ولی. رشد موها خیلی مهمه. اگه پسر باشه رشدش زیاد میشه اگه دختر باشه رشدش کم میشه. من سر دخترم نمی دونستم اینو می گفتم نمی دونم چرا موهام رشدشون اینقد کم شده. برا این یکی ک اینو میدونم دیگه لیزر کردم اصلا مویی نیس ک رشد کنه