2777
2789
عنوان

ویار جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 2060 بازدید | 135 پست
برای من که نشد . رژیم رعایت کردم. تاریخ دقیق که احتمال دخترزایی داره انجام دادم نشد که نشد. ۴ ماه زی ...

اول خدا بعدشم من به طب سنتی بیشتر اعتقاد دارم خالم بعداز 3تا دختر رفت پیش ی طب سنتی خودشو شوهرش خوردن شد پسر

دخترشم خورد هردوتا بچه دخترش شد پسر

پس چه چیزی بخوری خیلی مهمه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یعنی انقدر روحی داغون شدم توی ذهنم میگفتم کاش نمونه. خدا ببخشه. خیلی کفر گفتم

یعنی واقعا اگر سقط کنی تو ماه سوم خیلی گناه داره

من عاشق دخترمم قبل ازدواج فقط میگفتم دختر ولی بعدازدواج ی چیزایی دیدم فقط میگم هرچی دختر توایران بدنیا میاد بدبخته بخاطره تبعیضی که قاعل میشن مرد باهر زنی بره بگیرده حتی بعدازدواج میگن مرده ولی دختر ی نگاه چپ کنه دیگه فاتحش خوندس

دقیقا همینه. من اگه میدونستم این رژیم و این حرفا پوجه آی وی اف میکردم میگفتم همشو دختر بذاره

خخ استارتر هم گفته بود پسر رو بزاره ولی اشتباهی دختر رو گذاشته بودن اشتباهه دیگه پیش میاد  انگار حواسش جمع نبوده زمان انتقال با گوشی صحبت میکرده

یعنی واقعا اگر سقط کنی تو ماه سوم خیلی گناه داره من عاشق دخترمم قبل ازدواج فقط میگفتم دختر ولی بعدا ...

صدر صد گناه کبیره بیشتر برکت از زندگی می‌ره خانه میشه جهنم واقعی من تجربه کردم

شوهرمم کاملا مخالفه یکی دیگه بچه بیاریم. میگه با این شرایط و اوضاع مملکت اشتباهه . من موندم و حسرت د ...

توروخدا میخوای بچه بیاری تو این دنیای خراب که چی بشه خومون کم فکر مشکلات داریم

ولش کن همین پسرت جوری بع زندگیت رنگ میده که یادت میره چون بچه خود ادم دختر و پسر نداره برا مادر دوتاش خیلی عزیزه

باور کن ربطی نداره من تمااااام علائم پسر داشتم یعنی هیچکس باور نمی‌کرد سونو گفته دختره،فکرمیکردن دروغ میگم ، دختره بچم ،۵ماهشه دوباره ناخواسته باردارم دارم دیونه میشم از فکر ی‌ بچه. دیگه ،نمیدونم جواب خانوادمو چی بدم الان همه میگن بچت کوچیکه ،حالا هرچقدم بگم ناخواسته بود