2777
2789
عنوان

ویار جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 2060 بازدید | 135 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من همه علاعمم پسر بود به جز اینکه موهای پام خیلی کم شده بود اگر رشد موهای پات زیاد شده پسره اگر کم دختره

ی کاربری هم گفت ادار اول صبح بریزین تو ی شیشه گفت اگر حامله باشی ی حبابایی توش درست میشه

اگر این حبابا کف ظرف دیدی دختره اگر وسط بود پسره البته میگم ی کاربری گفت درست و غلطشو نمبدونم حنی گفت به هر کی گغتم درست بوده

دوتا دختردارم کل علایمم باهم فرق میکرد ودومی کاملابرعکس اولی بود ولی هردودخترسر اولی اصلا ویارنداشتم سردومی تاماه هشتم بارداری تهوع داشتم اولی بدنم گرمیگرفت مدام زیردوش بودم یارگ پام مدام میگرفت حتی تو خواب وتاچندروزلنگ میزدم دراین حددرد داشت ولی سردومی اصلا اینانبود درعوض ازمعده درد نمیتونستم درازبکشم یاچیزی بخورم کلا مطمئنم به علایم نیست من سراولی همه قاطع میگفتن که پسره حتی بااینکه سونو گفته بوددختره میگفتن صددرصد پسره همه علایم پسروداشتم شماهم دلتو به این حرفاخوش نکن یهو برعکس میشه بیشترجامیخوری وناراحت میشی انشاله هرچی به صلاحه بشه وخدایه بچه ی سالم وباهوش بهتون بده

من همه علاعمم پسر بود به جز اینکه موهای پام خیلی کم شده بود اگر رشد موهای پات زیاد شده پسره اگر کم د ...

و ی نکته دیگه حتما باید ادار اول صبح باشه و دوساعت صبر کنی بعد ببینی

احتمال زیاد دختره

به جای این همه استرس از قبل برین پیش ی طب سنتی چیزای گرم بخورین احتمال پسر دارشدنتون بیشتر میشه هم خودت باید بخوری هم شوهرت

منم بچم دختره دومی میخوام همین کارو کنم خدا ی پسرم بهم بده 

به جای این همه استرس از قبل برین پیش ی طب سنتی چیزای گرم بخورین احتمال پسر دارشدنتون بیشتر میشه هم خ ...

برای من که نشد . رژیم رعایت کردم. تاریخ دقیق که احتمال دخترزایی داره انجام دادم نشد که نشد. ۴ ماه زیر نظر پزشک بودم

نه اینکه چند روز بعد تخمک گذاری باشه و اینا. از دکار مشاوره گرفته بودم

صلاح و حکمت خداس. یادمه یه خانوم ای وی اف کرده بود که ۴تا تخمک داشته دوتا پسر دوتا دختر ایشون پسر میخواست ولی دختر شده بود یعنی با خواست خدا نمیشه جنگید

از کدوم علام میگی 

به این چیزا نیست. تازه جدیدا توی غربالگری اول که هفته ۱۲ هست نمیگن جنسیتو. من انقدر برام مهم بود و دوست داشتم زودتر بفهمم رفتم آزمایش سل فری دادم ۵ میلیون. که بعد ۲۰روز جوابش اومد دق کردم 

صلاح و حکمت خداس. یادمه یه خانوم ای وی اف کرده بود که ۴تا تخمک داشته دوتا پسر دوتا دختر ایشون پسر می ...

دقیقا همینه. من اگه میدونستم این رژیم و این حرفا پوجه آی وی اف میکردم میگفتم همشو دختر بذاره