2777
2789
عنوان

ویار جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 2060 بازدید | 135 پست
اگر صورت لک بندازه وزشت بشی دختر  اگر تنبلی وخوابت زیاد دختر  اگر اش دوست داری دختر  ...

من اصلا خواب ندارم،دلم میخاد حداقل ی ساعت بعدازظهر بخوابم،صبحم هفت بیدارم شبم یک می‌خوابم ولی همش بیدارم خواب عمیق نمیرم😕از الان بیخوابیو تمرین میکنم

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کمر درد دارم خیلی. خوابم هم زیاد شده. شبا ۸ونیم و۹ خوابم

من چرا خواب ندارم،ساعت ۱۲و۱میخوایم تا۷صبح،بعدازظهرم ی چرت نمیزنم

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
عاشق دختریم منو شوهرم. ببین میدونم کفره خدا قهرش میگیره اما همیشه میگفتم یا بچه نداشته باشم که به فر ...

چند هفته ای؟ 

بچه کدوم یمت حس میکتی؟

فقط 9 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هرکس یه جوره عزیزم. دوست من همش بیداره پسره من همش خوابم بازم پسره

اره درست میگی،مهم سلامتیشه😍.عزیزم شرمندم ولی ناشکری نکن گناهه،دوستم دوتا پسر است سومی دخترمیخاست نشد روز سونو میگه زارمیزدم کلی کفرگفتم الان پسرش بدنیا اومده.خیلی خوشگل و بانمکه میگه من برای این کفر گفتم خدامنو ببخشه😁

اره درست میگی،مهم سلامتیشه😍.عزیزم شرمندم ولی ناشکری نکن گناهه،دوستم دوتا پسر است سومی دخترمیخاست نش ...

حق با شماست. ان شالله خدا هم بهم آرامش و قدرت درکشو بده که صلاح من حتما این بوده.

البته مطمئن نیستم. کلا شکمم سفت شده فعلا هم بچه تکون نمیخوره

ببین اول صبح هنوز نرفتی دستشویی مثانه ات پره به پشت بخواب ماهات صاف کن بعد از چند دقیقه اندازه تخم مرغ میاد بالا ببین سمت راستت یا چپ اگه رایت بود پسره اگه چپ بود دختره البته خطا هم داره 

فقط 9 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40