2777
2789
عنوان

همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1469 بازدید | 114 پست
چرا خبرچینی کردی وقتی میخواستی ده روز بعدش برگردی به همسرت مگه تو اون ده روز قرار بود معجزه بشه سیا ...

اولین اشتباهم که پذیرفتم خودم تین بود صداشو پر کردم ث باعث کدورت شدم که برادرم بخواد اینطور پشت من در بیاد الان هم شوهر من بخواد برادر منو کوچیک کنه یا پدر منو قشنگ دیشب حس کردم با چه دلخوری تمومی بابام رفت از خونم کاری به خورد و خوراک پ هیچی نداره اگر دنیا هم جلوشون بزارم هیچی نمیگه فقط محل نمیزاره کم محلی میکنه پ اینکه ما عقد دائم کردیم عروسی هم کردیم نه فقط نامزدی و عقد عروسی کردیم تمام 

چرا خبرچینی کردی وقتی میخواستی ده روز بعدش برگردی به همسرت مگه تو اون ده روز قرار بود معجزه بشه سیا ...

طلاقم نمیتونم بگیرم چون میدونم اینقدر نفوذ داره که حتی هزارتومن هم بهم نمیده نهایت بده چند ماهی یه سکه بهم بده از اونور هم بخاطر بابام که بلاخره معاون یه اداره تو استان بوده و میشناسنش نمیتونم با طلاق برم خونش سر دوراهی گیر کردم اونروز بهش داشتم حرف میزدم گفت به نظرم فقط برو طلاق بگیر نمون اینجا

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اولین اشتباهم که پذیرفتم خودم تین بود صداشو پر کردم ث باعث کدورت شدم که برادرم بخواد اینطور پشت من د ...

دیگه بی خیال شو

پدرتو اصلا دعوت نکن حتی نوروز

فقط خودت برو

شاید روزی سر همسرت به سنگ خوردو باهاشون مهربون شد

طلاقم نمیتونم بگیرم چون میدونم اینقدر نفوذ داره که حتی هزارتومن هم بهم نمیده نهایت بده چند ماهی یه س ...

الان طلاق دیره

بمون و بی خیال شو

خودتو پیر نکن

سرتوگرم کن به درس یا شاغل شو یا کارای هنری یاد بگیر مثل جواهر دوزی رو لباس فکر وخیال نکن اصلا

بگو‌ چی شده

نمیدونم چش شده بود سرش به سنگ‌ خورده‌‌ بود جی از یچیزی ترسیده بودم برام هدیه گذفته بود اومد خونه بعدم همش میگفت هر باشگاهی میخوای برو خودم میبرم میارمت نمیدونم تو زن زندگی منی من دوست دارم فلان بیسان خیلی بهش میخورد از یچیزی ترسیذه بود 

نمیدونم چش شده بود سرش به سنگ‌ خورده‌‌ بود جی از یچیزی ترسیده بودم برام هدیه گذفته بود اومد خونه بعد ...

حتما خدا ادبش کرده و دیده شما خوبی و‌الان قدرت رو بیشتر میدونه حالا خداچه نشونه ای بهش نشون داده بماند

این فرصت خوبیه خودتو نشون بده و بهش نزدیک شو وجذبش کن 

نمیدونم چش شده بود سرش به سنگ‌ خورده‌‌ بود جی از یچیزی ترسیده بودم برام هدیه گذفته بود اومد خونه بعد ...

حتما خدا ادبش کرده و دیده شما خوبی واقعااو قدر وارزش شما دستش اومده

حالا خداچه نشونه ای بهش نشون داده بماند

این فرصت خوبیه خودتو نشون بده و بهش نزدیک شو وجذبش کن