2777
2789
عنوان

همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1469 بازدید | 114 پست
اشتباهت همون بود که تونامزدی برگشتی به این  ادم این نمیخواست شما رو ازدست بده که التماس کر ...

من اصلا فکر نمیکردم کارمون به ازدواج بخواد انفاق بیوفته گفتم که طایفه خیلی پولداری دارن و فقط و فقط ازدواج فامیلی میکنن دو نا برادراش پزشک هستن کلا فقط ازدواج فامیلی میکنن فقط خودشون من حتی فکرش هم نمیکردم بخوام ازدواج کنیم 

واسه خونه کمکی بگیر یکیو هم نظافت هم آشپزی خودت دست به هیچی نزن اگه هم گیر داد بگو فلانی کازشو درست ...

نه اکر کسی رو بگیرم اصلا حرفی نمیزنه از این نظر حتی میگه کمک میشه به اون بنده خدا ولی غذا رو اصلا جز خودم درست کنم یا مادرش نمیخوره اصلا وسواس فکری داره گفتم که قبل غذا درست کردن میگه باید حمام بری بعد درست کنی هنوز که هنوزه کرونا تموم شده ماسک میزنه وسایل میاره خونه میگه با ریکا بشور میوه رو حتی با مایع صد عفونی میگه بایذ بشوری اینطور میگمتون به شما 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من اصلا فکر نمیکردم کارمون به ازدواج بخواد انفاق بیوفته گفتم که طایفه خیلی پولداری دارن و فقط و فقط ...

درهر حال حواستو جمع نکردی الانم خودت برو  پیش مشاور برای ارامش و فکر ورفتارخودت راهکار بگیر

پول رفاه میاره خوشبختی نه

نه اکر کسی رو بگیرم اصلا حرفی نمیزنه از این نظر حتی میگه کمک میشه به اون بنده خدا ولی غذا رو اصلا جز ...

کاش با هماهنگی با دکتر داروهاش رو میریختی تو غذاش

این به همه چی وهمه کس بدبینه اسم بیماریش استرس توطئه و توهم هست و درمان داره ایشون نرفته دنبالش

درهر حال حواستو جمع نکردی الانم خودت برو  پیش مشاور برای ارامش و فکر ورفتارخودت راهکار بگی ...

دقیقا منم همین حرفو همیشه همه جا زدم گفتم نگین پول پول آرامش نمیاره پول اساسش نمیاره پول خوشبختی نمیاره پول هیچ چیز نیست فقط تن سالم و آرامش فقط 

بابا میگم خیلی مذهبی هست نه که مثلا نماز بخونه و اینا نه مثلا کمک زیاد میکنه در حد خودش ائمه رو قلبن ...

خب شوهرت بیماره ودست خودش تاحدودی نیست.بهش بگوعاشق چشمات که نبودن معافت کردن مشکل روحی داشته ای که یه تیم پزشکی اینا تاییدکرده .پس اینقدحق به جانب نباش مرده حسابی.انشاله همان رگ مذهبیش نجاتش بدهد.مطمین دوستت داره ولی به مدل خودش.توهم فقط زبان خوش داشته باش وبدزبانی اش رابدل نگیر چون میدانی مریضی دارد انشاله زندگیت شیرین بشه.

کاش با هماهنگی با دکتر داروهاش رو میریختی تو غذاش این به همه چی وهمه کس بدبینه اسم بیماریش&nbs ...

چند بار هم قرص میگم که تو شربت حل کردم بهش دادم فکر کنم اسمش کلرودیازپوکساید ۱۰ بود و اسنترا ۱۰۰ آخری ها فهمید خیلی تیزه خلی گفت تو یچی داری به من میدی من گیج میشم دیگه هیچی ار دستم نمیگرفت حتی 

چند بار هم قرص میگم که تو شربت حل کردم بهش دادم فکر کنم اسمش کلرودیازپوکساید ۱۰ بود و اسنترا ۱۰۰ آخر ...

اسنترا خیلی قوی هست فقط باید پوکساید میدادی

ولش کن باهاش جدل نکن

فقط بخودت و بچه هات برس وازش پول بگیر

ادم مغرور و یکدنده خودش ضررمیکنه

خب شوهرت بیماره ودست خودش تاحدودی نیست.بهش بگوعاشق چشمات که نبودن معافت کردن مشکل روحی داشته ای که ی ...

اره خودمم میدونم چندین و چند هیئت پزشکی رفت و بیماریش رو تائید کردن و معافی اعصاب روان داره دو تا برادر پزشک داره یکیش هم کارخونه داره ولی تو خونشون هم آرامش نیست اصلا همش یا جنگ پوله یا فلانه یا بیسانه یا فحش فحش کشی مثلا باباش هم لجبازه اینقدر واحد آپارتمان داره که نکو با مغازه ولی به بچه هاش نداده خودشون خریدن فقط به اون پسرش که کارخونه داره خیلی اعتماد. اره خیلی و کل زندگیش دیت اونه سر همین تو خونشون همیشه جنگه گفتم که اصلا آرامش ندارن که 

در ضمن حرفتو قبول دارم دوستم داره چون خیلی پشتمه درسته مثلا شاید جلو مامانش یهو صدتا فحش من بده ولی یکی تز خوانوادش یا کسی جرات نداره حتی بهم بگه تو سر عروسیمون میخواست برام طلا بخره مثلا هر چی انتخاب کردم مبگفت نظر خودت فقط حتی نمیزاشت مامانش کسی کوچکترین نظری بدن از ریز بگیر تا درشت 

حالا پول دارد ویژگی خوبم زیاد داردبچسب به زندگیت.فحش که خیلیا هم میدن.کاش شوهرمنم مول داشت وفحشم گاه ...

کاش شوهر منم پول نداشت ولی در عوضش خوانوادمو دوست داشت من دلم برا مادرم تنگ میشه ماهی به بار نمیزاره برم اونحا 

عزیزان چرا به استاتر میگیدشوهرش مذهبی نیست.چون نماز نمیخونه نمازستون دین است من خودم نمازخون اول وقت هستم.ولی خب این آقاکارهای خیرواحترام به اهل بیت حلال وحرام دستگیری ازمستمند را انجام میده خب این هم بخشی ازمذهب ما است.نیست؟این آقا مذهبی بحساب میاد.شاید ازطریق اهل بیت دوستی روزی هم به نمازبرسه. البته من قسمت مذهبش راگفتم واخلاقاش جدا هست که بحثش جدا

عزیزان چرا به استاتر میگیدشوهرش مذهبی نیست.چون نماز نمیخونه نمازستون دین است من خودم نمازخون اول وقت ...

شاید باور نکنید به جان مادرم چند بار خواب ائمه رو دیده فقط نماز نمیخونه اونم میگه بلد نیستم یادم بده وگرنه شما بگو هزار تومن هزار تومن مال کسی بخوره اصلا همیشه میگه کارگر عرقش خشک نشده پولش بدین همیشه سر همین موضوع با برادرش و پدرش بحثش میشه از نظر ها میگم معتقد و مذهبی هست تو تظاهرات خونه ما بر روی خیابون بود ۱۰۰ تا دختر جوون و پسر جوون رو راه میداد تو خونه جا میداد از دست مامور ها حتی به من میگفت برا همشون اب بیار شربت بیار نمیزاره گزندی به کسی برسه آدم شروری بود نمیگم نبود دعوایی بود ولی به کوچکتر خودش ظلم نمیکرد هر وقت هم بحثی داشته همیشه با گنده لات و فلان بیسان داشته همین الان هم خیای احترامش میزارن ولی همه چیزو گذاشته کنار این آدم بدیه 

نه مشروب میخوره نه قلیون نه سیگار نه فلان ۲ ساله من ندیدم حتی لب به یک لیوان مشروب بزنه 

کاش شوهر منم پول نداشت ولی در عوضش خوانوادمو دوست داشت من دلم برا مادرم تنگ میشه ماهی به بار نمیزاره ...

ایناخانواده ای بی اخلاقن توی خونشون است.ولی ویژگیهای خوب زیاد هم دارن بچسب به زندگیت.مردا هستن کمی پول دارن دنبال زنبازی ولی شوعرت غیرتی.ویژگی خوبم زیاد داره فقط بددهنی درموقع عصبانیت که کارخیلی ازادمهای دنیاست.رفت وآمدت هم باخانواده  پدرت راهم باسیاست درست کن مثلا بگومامانم گفت دوماده عزیزم کجاست دلم براش تنگ سده یا بابام گفت عجب دوماد زرنگی دارم.بااین حرفا نسبت به خانوادت دلگرمش کن