2777
2789

دوساله باهم دوستیم   چندماه پیش ب دلایلی ازهم مجبور شدیم ک جدا بشیم   یعنی من تمومش کردم  اونم باناراحتی گریه زیاد  رفت   ولی من  تو روبیکا انلایشو چک میکردم تو اون مدت ک باهم نبودین   بعد دیدم یه روز کامل انلاین نشد نگرانش شدم پیم دادم دوستش ک ازش خبر داری   گفت والا جواب زنگا منم نمیده گفتم برو ی سر بهش بزن من نگرانم وقتی رفت پیشش دید ک کلی قرص خورده ک خابش ببرره ولی اینقد زیاد خورده بود  دوستش گفت مثل منگا بود  دوستش بردش بیمارستان سرم بهش وصل کردن  بچه هم نیستا ۳۵ سالشه 

ب خودم میگم نکنه این عشقا گذری باشه  یا ازته دلش نباشه   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو بگو طرفم دوسم داره یا نه؟

ازش دور روز خبر شند شبش اومد بوس فرستاد که به یادمه و خودش گفت کارش خیلی زیاده

چندتا پیام دادیم دیشب دیگه آخریشو من دادم که بوس بود در جواب بوسش

بعد امروز ازش خبر نشده هنوز. ☹️

یعنی از دیشب

ولی دیدم اینستا رفته لایک کرده بود پست کسیو

بخاطر تو اینکارو کرد؟

تعادل روحی نداره تو سن ۳۵ سالگی همچین کاری بعیده

بعدشم یه خانومه تو اینستا یه حرف خوبی زد

گفت مرد اگه بخواد تا قله قافم میاد

از غرورشم میزنه

دنبالتم میوفته

تا به دستت نیاره و قانعت نکنه ک به دستت بیاره بیخیالتم نمیشه

بعدشم دوست داشتن اون چیزی نیست که ما بتونیم بگیم اگه بعد ۲ سال رابطه حسش نکردی یعنی نبوده

ولی اگه حس کردی و به شدتش مطمئن نیستی یه مشاور خوب میتونه هردوتون کمک کنه باهم برین

ببخشيد ولى كارش بچگونه بوده نسبت به سى سال سن از كجا ميدونى دليلش اين بوده ؟

چون بعد دوستش  بهم گفته  چرا اینکارو کردی بهش گفته حالم خرابه چند روزه با فلانی صحبت نکردم دوستشم دارم  نمیتونم فراموشش کنم قرص خوردم ک خابم ببرره فکرو خیال نکنم قرص ب منظور خودکشی نخورده فقط خورده ک خایش یبره ولی زیاد خورده 

دوران اثبات عشق با قرص خوردن و موش مردگی به سر رسیده. 

ببین اگه قصد هردوتون واقعا ازدواجه و شرایطتون با هم جور در میاد «منطقی» وارد رابطه بشین و عاشقانه زندگی کنین وگرنه همون کات کنین بهتره.

اگه با این ادا اصول ها بخواین وارد زندگی مشترک بشین و بقیه ی جوانب رو نسنجین بعدا «قطعا» پشیمون میشین.

دوست داشتنش هیچ...این‌قسمت قرص خوردنش اونم تواین سن وبه این تعداد قطعا یه مشکلی داره.

قرص برا خودکشی نخورده ب دوستش گفته از وقتی رفته خاب ندارم نتونستم درست بخابم همش فکرو خیال میکنم  چندنا باهم خورده ک خابش ببرره ن ب قصد خودکشی