2777
2789

هنوز که نتایج نیومده

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بنظر من اگه یکی قبول شده جز رسالتشه به همه بگه و همه جا جار بزنه و بقیه رو راهنماایی کنه

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂

اون اینجا کاری نداره😉

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

ادم اگه با ثمره تلاشش پز نده پس با چی پز بده؟ قیافش؟ پول پدرش؟ من پزشک نیستم ولی حسادت هم نمیکنم به ...

کسی حسادت نمیکنه از بچه های پزشکی بپرسید ساعت چنده اول میگن ما دانشجوی پزشکی هستیم بعد ساعت رو اعلام میکنن 

پز دادن زیادی هم گاهی ادمو پوچ نشون میده 

بی تعلق به جهان باش که آزاده روی
ادم اگه با ثمره تلاشش پز نده پس با چی پز بده؟ قیافش؟ پول پدرش؟ من پزشک نیستم ولی حسادت هم نمیکنم به ...

ثمره ی تلاش برای خدمت به جامعه باید به کار گرفته بشه نه فخرفروشی 

از آداب سخن گفتن با یک بانو این است که اول به چشمانش گوش فرا دهی