2777
2789
عنوان

بچه های کنکوری که پزشکی آوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 997 بازدید | 77 پست
ادم اگه با ثمره تلاشش پز نده پس با چی پز بده؟ قیافش؟ پول پدرش؟ من پزشک نیستم ولی حسادت هم نمیکنم به ...

اره با همه چی میشه پز پز دادن خوب نیس 

خاکی متواضعانه راهنمایی کنه یسریا با پول و سهمیه وارد دانشگاه میشن 

فاز برمیدارن .....

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂

بیشتر تاپیکاشون فیکه بابا 

بعد اعلام نتایج میبینی طرف ۲ دقیقه پیش عضو شده تاپیک زده پزشکی تهران قبول شدم😍 

بعد یسریم میان اون زیر میگن از رمز موفقیتت بگو منابعت چیا بود چند ساعت میخوندی 

تاریک ترین لحظه ، لحظه قبل از طلوع خورشید است✨

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ثمره ی تلاش برای خدمت به جامعه باید به کار گرفته بشه نه فخرفروشی 

به جامعه هم خدمت میکنن. از طرفی کار راحتی نیست قبولی پزشکی بدون سهمیه و یه پوئن و جایگاه ویژه اس برای کسی که رسیده. منکرش هستید؟ 

به جامعه هم خدمت میکنن. از طرفی کار راحتی نیست قبولی پزشکی بدون سهمیه و یه پوئن و جایگاه ویژه اس برا ...

خب باشه

اینا هیچکدوم دلیل نمیشه

پزشک اخلاق مدار بسیار ارزشمند و محترمه نه هر پزشکی

این نظر منه

از آداب سخن گفتن با یک بانو این است که اول به چشمانش گوش فرا دهی
به جامعه هم خدمت میکنن. از طرفی کار راحتی نیست قبولی پزشکی بدون سهمیه و یه پوئن و جایگاه ویژه اس برا ...

این سهمیه ایایی که پز میدنو کجای دلم بذارم طرف با سهمیه ۲۵ درصد پزشکی یه شهر کوچیک اورده پز میده خب اخه سهمیه ۲۵ درصد که رتبه رو میکوبه از نو میسازه رسما

تاریک ترین لحظه ، لحظه قبل از طلوع خورشید است✨
من عرض کردم ثمره تلاش

خوب اونم تلاش کرده خانوادش رو راضی کرده هزینه کردن ......

به همه جور پز دادنی مخالفم

نتیجه همه کنکورا اومده

از انسانی و ریاضیم‌اومده؟؟

در صورت تمایل برای عضویت در حرمسرا عدد 1 را به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۰پیامک فرمایید یا به سایت www.harmsara   naser.ir مراجعه فرمایید.                                                      پ.ن =شرایط لازم جهت پذیرش در حرمسرا ۱) وزن بالای ۱۲۰ کیلو گرم        ۲) سیبیل پرپشت حداقل ۱۰۰۰ تار سیبیل به بالا   ۳) ران بالشتی ۴) ابرو پرپشت و کمونی با پیوند ۵) شکم فربه از ضروریات است                                                                بعد از ارسال پیامک و یا ایمیل منتظر تماس ندیمه های من باشید. بعد از پذیرش یک هفته کار بدون حقوق در حرمسرا و در صورت دریافت تایید اعلی حضرت رسمی میشوید. در غیر این صورت به بخش های دیگر کاخ فرستاده خواهید شد.
این سهمیه ایایی که پز میدنو کجای دلم بذارم طرف با سهمیه ۲۵ درصد پزشکی یه شهر کوچیک اورده پز میده خب ...

وای شت شت 

من دخترخالم سهمیه داره به هیچکس نگفته قبول شد خالم زنگ زده اگه گفتی دختر من کجا قبول شده چه رشته ای؟

حالا عن من پشت کنکوری