2777
2789
عنوان

ممکنه خواستگارم نپسندیده باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 46 پست
عه خب پس دو ساله میخوانت دیگه نگران نباش من فک کردم اولین باره میدیدنت احتمالا چون دو سال نگه شون د ...

اره 

دفعه دوم هم خیلی طول کشید تا راضی شدم اجازه بدم بیان

از اون طرفم من یک شنبه گفتم باشه بیان

اینا ۵ شنبه زنگ زدن قرار جمعه رو گذاشتن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیدی اینا سعی دارن خودشونو هول نشون ندن همین😂

وای خدا کنه

تا همین دیروز برام مهم نبودا

امروز تو تحقیقاتمون چیزای خوبی رو فهمیدیم

همین چند دیقه پیش به خواهرم گفتم جوابم مثبته

بعد اوک گفت خبر نگرفتن که. شاید نپسندیدن

از اون لحظه برام مهم شد

درس میخوندم تازع تموم شده

اهااا خب پس.

بنظرمن که کسی که دو سال پات صبر کرده پا پس نمی‌کشه.. اگه خواستگاری بود که تازه آشنا شده بودین آره میشه گف که شاید زنگ نزنن ولی کسی که دوسال صبر کرده نه

اهااا خب پس. بنظرمن که کسی که دو سال پات صبر کرده پا پس نمی‌کشه.. اگه خواستگاری بود که تازه آشنا شد ...

اخه دو سال صبر کرده اما خودِ پسره دفعه اول بود منو میدید

بیخیال هرچی خدا میخواد همون میشع

شاید فکر کرده من رد میکنم نه؟ چون خودم اون شب دپ بودم و این تو اتاق بهم قول یه ماشین داد‌ بعد بابا ...

نه اینجوریم خودتو گول تزن وقتی میان خاستگاری آماده هرجوابی هستن دیگه 

یه احتمالی هست به ذهنم اومد بعضیا یه ده دوازده نفر کاندید میکنن میرن همه رو بررسی میکنن و بعد از بی ...

واسه من یکی بود تابلو بود خوششون اومده بود رفتن چندماه بعد اومدن😐اصلانم مشخص نبود رفتن دوراشونو زدن برگشتن😆

هیچ رفتاری بعید و عجیب نیست ، یه آشنا داشتیم پسره میرفت خواستگاری دخترا میپسندیدن این نمیپسندید بعد الکی شرایطشو بد و سخت میگفت که اونا جواب رد بدن و  پسره جواب رد نده تا دلشون بسوزه ، اینقدر فداکار😁😁

هیچ رفتاری بعید و عجیب نیست ، یه آشنا داشتیم پسره میرفت خواستگاری دخترا میپسندیدن این نمیپسندید بعد ...

این حالا شرایط من خوبه

اون فقط گفت نمیخوام کار کنی

خیلی هم راضی به نظر میرسید

ایشالا خدا همشونو شفا بده