2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بابا من دوره حسام علی نژاد خریدم دروغ بود همینه که تو پستاش گذاشته همونا بودن

واقعا؟

مثلا چیا یاد میده؟

من پیج هرکیو میبینم ک از این پکیجا خریده خودشم همون پیج ادمینی زده همون پستارو میزاره فقط با عکس خودش😐

فک کنم ی زنجیره اس

هر کی با یه مسخره بازی بالا میاد بعد دوره ها رو از گوگل جمع میکنن کلیپ میسازن میکنن تو پاچه خلق الله ...

ادم اینارو میبینه افسرده میشه

من الان نزدیک ۸ ماهه واقعااااا ب لحاظ مالی افسرده ام همش حس بی عرضه و فقیر بودن دارم اصلا ب پولی ک شوهرم میده قانع نمیشم همش حس میکنم از همه عقب موندم😐

ادم اینارو میبینه افسرده میشه من الان نزدیک ۸ ماهه واقعااااا ب لحاظ مالی افسرده ام همش حس بی عرضه و ...

دقیقا با دوز و کلک بالا میان اگه دقت کنی نمیتونن این پولارو بخورن یا شوهره خیانت میکنه یا زنه یا کلا دعوا دارن یا دزد میزنه خونشون یا صابخونه جوابشون میکنه خلاصه یجورایی حرومه ما حلال میخوریم وضعمون اینه

واقعا؟ مثلا چیا یاد میده؟ من پیج هرکیو میبینم ک از این پکیجا خریده خودشم همون پیج ادمینی زده همون ...

الکی میخان جیب ملت خالی کنن اگه بهت ادمینی یاد بده خب خونه تولید محتوا این‌چیزها ولی برا من الکی بود 

دقیقا با دوز و کلک بالا میان اگه دقت کنی نمیتونن این پولارو بخورن یا شوهره خیانت میکنه یا زنه یا کلا ...

الان اوضاع زندگی همه داغونه خدارو خوش نمیاد با مردم اینکارو میکنن 

من خیلی دوسدارم کار کنم اما نمیدونم چکاری شروع کنم

دانشگاهم میرم شرایط کار اداری ندارم خیلی سردرگمم اصلا

الکی میخان جیب ملت خالی کنن اگه بهت ادمینی یاد بده خب خونه تولید محتوا این‌چیزها ولی برا من الکی بود ...

اخه ب قول شکا همه چیو تو پستاشون میگن

دگ ب چ دردی میخوره دوره بخرم ک بهم بگین استوریتو این موضع بزار فلان

ببین به هنری علاقه داری برو دنبال حتما که نباید کار اداری باشه

خیلی میترسم ک هزینه کنم و جواب نگیرم

چون برای سرمایه اولیه باید طلا بفروشم همش میگم اگه کارم نگیره چی الکی فقط اونو از دس دادم

ب خیلی چیزا علاقه دارم ولی ننیدونم از کدوم میتونم ب پول برسم 

مثل عکاسی و ادیت عکس و فیلم؛شینیون و بافت و اینا؛طراحی سایت

نمیدونم کدوم خوبه

ادم اینارو میبینه افسرده میشه من الان نزدیک ۸ ماهه واقعااااا ب لحاظ مالی افسرده ام همش حس بی عرضه و ...

ما همه زندگی عادی داریم زیاد اینستا نرو اگه حالت بد میشه منم قبلا اینجوری بودم ولی بعد بهش فک کردم دیدم اینا اصلا نه غیرت دارن نه زناشون براشون مهم هر پستی به اشتراک میزارن مثلا خانمو اومده خوابیده رو تخت معذرت میخام کونشو کرده طرف ملت همه چیشو ریخته بیرون فقط برا پول کم مونده دیگ فیلم سوپر بدن بیرون پول به چه قیمت پولاشونم حروم از آنلاین شاپا ساعتی خدا تمن میگیرن کلی وسیله میگیرن اکثرا شوهراشون بهشون خیانت میکنن

خیلی میترسم ک هزینه کنم و جواب نگیرم چون برای سرمایه اولیه باید طلا بفروشم همش میگم اگه کارم نگیره ...

میتونی واسه عکاسی با آتلیه ها صحبت کنی و مشغول شی اگه حقوق قابل قبولی بهت میدن نیاز ب سرمایه هم نداری شینیون هم خوبه زیاد سرمایه نمیخواد ولی خب سه چهار ماه سال بیکاری

میتونی واسه عکاسی با آتلیه ها صحبت کنی و مشغول شی اگه حقوق قابل قبولی بهت میدن نیاز ب سرمایه هم ندار ...

اکثرا اتلیه ها هزینه اولیه میخوان ک اموزش بدن بعدش دگ باهات کار نمیکنن میگن نیرو نمیخوایم الان