2777
2789

من همیشه سوتی میدم ولی فراموش میکنم زیاد تو خاطرم نیست ولی یکی دوتاش یادمه الان چندوقت پیش میخواستم بگم نشد بیام خدمتتون گفتم ببخشید نشد تشریف بیارم هول شدم اینو گفتم 😨

یا این که یه پیامی رو اشتباهی به صاحب خونه ام دادم 🤦🏻‍♀️

🤍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه بودم یه بار از مادرم پرسیدم مامان یه سوال.. کثیف با کثافت هم خانواده است؟

داداشم زودتر گفت آره، تو هم تو خانوادشونی..

@Ekhrajiha

کاربران محترم  لطفا از لفظ های محبت آمیز در ریپلای بپرهیزید                                                  استرپتوکوکوس_نومونیا اسم یه نوع باکتری عامل ذات الریه😊                                                   هست کاشف اش گریفیت بوده (زیست ۳)   .                                                                               بابت عضو شدن سرزنش نکنید  فقط همین جا برای درد دل. داشتم 😔........00..................

بچه بودم مقنعم تو مدرسه پاره شد معلم بهم گفت برو دم خونه سرایدار مدرسه به زنش بگو چند تا کوک برات بزنه منم رفتم دم خونشونو زدم همون موقع یه دانش اموز دیگه اومد بغلم گفت چیکار داری که در میزنی گفتم به تو چه فضولی؟ گفت اینجا خونه ماست😭

دختره بچه سرایدار بوده و تو مدرسه خودمون درس میخونده ولی من نمیشناختمش خیلی بدجور بود 

اقاا خونه خاله مامانم پارسال با بچه ها موندم با نوه هاشون بعد ما بالا خوابیده بودیم اونا طبقه پایین بعد داشتم می خوابیدم دیدم یکی کولر خاموش کرد منم فکر کردم یکی از این بچه هاست بعد بلند  گفتم کدوم گوساله ای کولر خاموش کرد اون گوساله کسی جز خاله مامانم نبود 😭😭😭😭😭🤣

دختر ی 19 سالم دختری مهربون دلسوز و یک دوست خوب 🙂💚

بعضیا فکر می کنن چون خوشگلن دیگه نباید شعور داشته باشن..

@Ekhrajiha

کاربران محترم  لطفا از لفظ های محبت آمیز در ریپلای بپرهیزید                                                  استرپتوکوکوس_نومونیا اسم یه نوع باکتری عامل ذات الریه😊                                                   هست کاشف اش گریفیت بوده (زیست ۳)   .                                                                               بابت عضو شدن سرزنش نکنید  فقط همین جا برای درد دل. داشتم 😔........00..................
😂😂😂😂چرااا خب

در رفت میخواستم خم شم

یاارحم الراحمین مرسی که بی نهایت مهربونی  سپاسگذار توام..واسه سلامتی کوچولوی تودلم  اگ دوس داشتید یه صلوات بفرستیدامیدوارم لحظه به لحظه ی زندگیتون پر خوشبختی باشه الهی آمین
😂😂😂😂😂😂😂😂واااااای  جدی بعدش نخندید؟؟

نه من به رو خودم نیوردم اونم بشقابو جمع کرد تازه مادر شوهرم گوشاش سنگینه سمعک میزاره

یاارحم الراحمین مرسی که بی نهایت مهربونی  سپاسگذار توام..واسه سلامتی کوچولوی تودلم  اگ دوس داشتید یه صلوات بفرستیدامیدوارم لحظه به لحظه ی زندگیتون پر خوشبختی باشه الهی آمین
دیروز باشوهرم رفتیم دکتر  ازشوهرم پرسید قلیون نمیکشی اونم ریلکس گفت نه ممنون میل ندارم بیچاره د ...

جررررر من نباید به این میخندیدم😂😂

من آدم شوخیم صرفا اگه چیزی گفتم به مزاجت خوش نیومد جلو جلو ببخشید که معذرت میخوام🙂🚀