2777
2789

یه بار اول عقدمون چنان محکم جلو مادرشوهرم گوزیدم که بشقاب غذا از دستش افتاد تو خونه خودمون دوتا بودیم 

یاارحم الراحمین مرسی که بی نهایت مهربونی  سپاسگذار توام..واسه سلامتی کوچولوی تودلم  اگ دوس داشتید یه صلوات بفرستیدامیدوارم لحظه به لحظه ی زندگیتون پر خوشبختی باشه الهی آمین
رفتم مغازه بستنی قیفی برداشتم پرسیدم آقا این کیم ها چند؟ 😂😂😂 

الان با خودش گفته طفلک اولین باره بستنی قیفی میبینه😂

آزادی یعنی اینکه حق داشته باشی دروغ نگویی...!                                           بهشت آنجاست که آزاری نباشد کسی را با کسی کاری نباشد🌸🌱    

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فعلن یه خاطره یادمه از بچگیم نمیدونم چند سالم بود فک کنم چهار یا پنج شیش اینا واسه اولین بار بستنی قیفی گرفته بودن واسم منم بستنی توشو خوردم خیلی ریلکس نونشو انداختم آشغالی☺ فک میکردم پلاستیکع خوردنی نیس . 

حالا یکی میاد میگه عییی چه بی مزه :گوووووززز 

یه دفعه دیگم خونه مامان بزرگم دوره قرآن بود من سبد میوه رو برداشتم پخش کنم فکر کنم کلاس دوم بودم بعد دستش پوسید یهو از دستم ول شد جلوی هرکس یه میوه افتاد مامان بزرگم چهرش غمگین شد گفت دیگه سهم هرکدومتون جلوتون افتاد بردارین

یبار یه همایش سخنرانی داشتم مال مدرسه بود

کل خانواده ها و اداره و اینا هم بودن منم فاز گرفتم 

خواستم بگم اصالتا گفتم اصالی‌،تَن 

بعد جالب اینجاس هرچی میخواستم درستش کنم نمیشد زبونم گیر کرده بود هی تکرار میکردم

تهشم گریه کردم اومدم پایین که با مخ خوردم زمین خلاصه که کلا از اون مدرسه که هیچ از اون شهر خونمونو بردیم😂😂😂🤰🏻

من آدم شوخیم صرفا اگه چیزی گفتم به مزاجت خوش نیومد جلو جلو ببخشید که معذرت میخوام🙂🚀

یبار یه بنده خدایی اومد خونم موقع خداحافظی بهش گفتم سلام 

اصلن باهاش حساب راحتی و شوخی نداشتم فقط خجالت کشیدم 

کل زحمتایی ک کشیدم ب باد رف بسکه خسته شدم واسه اون مهمونی قاط زدم اخرش😂😂😂😂 

بعدم بهم گف ببخشید مزاحم شدیم میخاستم بگم خواهش میکنم این حرفا گفتم مرسی دوتا سوتی همزمان 😐 

ولی من هیچ وقت اینجور نمیشدم هرچی حساس تر باشی بدتره 😑

ایــــــنقد تا حالا پام گیر کرده جلو ملت پخش زمین شدم امروزم با دوستام بودیم چند تا پسر داشتن تیکه مینداختن منم فازجدیت برداشتم قدمام تند کردم پام گیر کرد پشت پای دوستم جفتمون افتادیم😁😁

جفت شیش هم که بیاری اگر به موقع نباشه به درد نمیخوره.....ــــــــــآخرش یه مشت خاکه و یه فکر آــــــــزاد

سر سفره بودیم خانواده همه بودن

پسرم کنارم نشسته بود 1سالشه خم شدم نون بردارم  یه جیووو ازم در اومد اونا فک کردن پسرم هس گفتن ماشالله خدا قوت شیر مرد زدن زیر خنده دیگه نمیدونم فهمیدن منم ب روم نیاوردن یا واقعا فک کردن پسرمه🤣

مریم امیرجلالی مناطق محرومم🚶‍♀️🚬

دیروز باشوهرم رفتیم دکتر  ازشوهرم پرسید قلیون نمیکشی اونم ریلکس گفت نه ممنون میل ندارم بیچاره دکتره هنگ بود اینم نمیدونست چی گفته توخونه فهمید  

زندگیه دیگه آدم میسازه تقدیرمیخنده