2777
2789
عنوان

زبان❌❌❌

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 43 پست
با اموزشگاهای مختلف از صفر  نزدیک ۷_۸ سال طول کشید .الان دیپلم و تی تی سی دارم .مدرک کاربرداش ...

نه یعنی من برا آیلتس بخونم چقد طول میکشع؟؟؟

و مدرکی که بهم میدن اعتباری هم داره؟

و اینکه من مبتدی نیستم یع کم بلدم

یه حس بی حسی نسبت به هر حسی🙂

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من مدرس زبانم تهران زبان خوندم و اخیرا آیلتس دادم تجربه خودمو میگم. کلاس زبان فقط منجر به یادگیری زب ...

دقیقاااا مخصوصا فیلم خیلی تاثیر داره اینجوری اصطلاحات و اینارم خوب یاد میگیری

نه یعنی من برا آیلتس بخونم چقد طول میکشع؟؟؟ و مدرکی که بهم میدن اعتباری هم داره؟ و اینکه من مبتدی ...

بستگی ب اموزشگاه دارع.ایلتس اصن راحت نی گرفتنش از دیپلم ب بعد تقریبن دو سال زمان میبره برا ایلتس

خب معلم خصوصی خیلی هزینه میخواد اینجایی که من میرم تقریبا تو شهرمون خیلی معروفه و ماهی ۶۰۰ شهریه هس ...

سمانه جون تو موسسه میری ماهی فلان قدر مثلا 300 مبدی )بسته ب. سطحت داره قیمتا )

معلم خصوصب میگیری پولی ک تو تو موسسه میدی خورد خورد رو ی جا ب ایشون میدی و واقعا نتیجه میگیری 

موسسه هم خوبه من خودم میرم ولی خودم خسته شدم و معلمم گفته خصوصی800 میگیره ماهی آنلاین منم چون گفته انلاین فقط دارم قبول نکردم 

[QUOTE=304929141]بستگی ب اموزشگاه دارع.ایلتس اصن راحت نی گرفتنش از دیپلم ب بعد تقریبن دو سال زمان میبره برا ایلتس[/QUOTEعذر خواهی که من انقد مثل اوسگلا سوال میپرسم 🤦🏻‍♀️😕فقط اینکه من تا هشتم بیشتر نخوندم و حتی دیپلم هم ندارم بخوام برای آیلتس بخونم میشه؟ایرادی که نداره؟؟

چون درس نخوندم

بستگی ب اموزشگاه دارع.ایلتس اصن راحت نی گرفتنش از دیپلم ب بعد تقریبن دو سال زمان میبره برا ایلتس

برا ایلتس[/QUOTEعذر خواهی که من انقد مثل اوسگلا سوال میپرسم 🤦🏻‍♀️😕فقط اینکه من تا هشتم بیشتر نخوندم و حتی دیپلم هم ندارم بخوام برای آیلتس بخونم میشه؟ایرادی که نداره؟؟

چون درس نخوندم