2789
عنوان

زبان❌❌❌

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 43 پست
با اموزشگاهای مختلف از صفر  نزدیک ۷_۸ سال طول کشید .الان دیپلم و تی تی سی دارم .مدرک کاربرداش ...

نه یعنی من برا آیلتس بخونم چقد طول میکشع؟؟؟

و مدرکی که بهم میدن اعتباری هم داره؟

و اینکه من مبتدی نیستم یع کم بلدم

یه حس بی حسی نسبت به هر حسی🙂

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من مدرس زبانم تهران زبان خوندم و اخیرا آیلتس دادم تجربه خودمو میگم. کلاس زبان فقط منجر به یادگیری زب ...

دقیقاااا مخصوصا فیلم خیلی تاثیر داره اینجوری اصطلاحات و اینارم خوب یاد میگیری

نه یعنی من برا آیلتس بخونم چقد طول میکشع؟؟؟ و مدرکی که بهم میدن اعتباری هم داره؟ و اینکه من مبتدی ...

بستگی ب اموزشگاه دارع.ایلتس اصن راحت نی گرفتنش از دیپلم ب بعد تقریبن دو سال زمان میبره برا ایلتس

خب معلم خصوصی خیلی هزینه میخواد اینجایی که من میرم تقریبا تو شهرمون خیلی معروفه و ماهی ۶۰۰ شهریه هس ...

سمانه جون تو موسسه میری ماهی فلان قدر مثلا 300 مبدی )بسته ب. سطحت داره قیمتا )

معلم خصوصب میگیری پولی ک تو تو موسسه میدی خورد خورد رو ی جا ب ایشون میدی و واقعا نتیجه میگیری 

موسسه هم خوبه من خودم میرم ولی خودم خسته شدم و معلمم گفته خصوصی800 میگیره ماهی آنلاین منم چون گفته انلاین فقط دارم قبول نکردم 

[QUOTE=304929141]بستگی ب اموزشگاه دارع.ایلتس اصن راحت نی گرفتنش از دیپلم ب بعد تقریبن دو سال زمان میبره برا ایلتس[/QUOTEعذر خواهی که من انقد مثل اوسگلا سوال میپرسم 🤦🏻‍♀️😕فقط اینکه من تا هشتم بیشتر نخوندم و حتی دیپلم هم ندارم بخوام برای آیلتس بخونم میشه؟ایرادی که نداره؟؟

چون درس نخوندم

بستگی ب اموزشگاه دارع.ایلتس اصن راحت نی گرفتنش از دیپلم ب بعد تقریبن دو سال زمان میبره برا ایلتس

برا ایلتس[/QUOTEعذر خواهی که من انقد مثل اوسگلا سوال میپرسم 🤦🏻‍♀️😕فقط اینکه من تا هشتم بیشتر نخوندم و حتی دیپلم هم ندارم بخوام برای آیلتس بخونم میشه؟ایرادی که نداره؟؟

چون درس نخوندم