2789
عنوان

زبان❌❌❌

452 بازدید | 43 پست

سلام ‌

.وقت تون بخیر 

ببخشید من بخوام برم کلاس زبان و انگلیسی یاد بگیرم تقریبا چقد طول میکشه که قشنگ فول فول شم 

و اینکه من در این مورد هیچی نمیدونم

برم کلاس زبان بهم مدرک چی میدن بعدش؟به چه دردم میخوره و کجاها کاربرد داره؟

یه حس بی حسی نسبت به هر حسی🙂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام. شبت بخیر . اول از همه جایی ک میخایی برو فقط فقط سخت گیر باشن ب نظر من چون اموزشگاه های دیگه اصلا ب درد نمیخوره مثلا همین شهر خودمون اصلا خیلی اشغالن بعدم زبان هیچوقت تموم نمیشه روز ب روز و اون مدرکی هم ک از اموزشگاه میگیری زیاد برای کسی مورد قبول نیست که مثلا بری جایی کار کنی یکی مدرک تافل با ایلتس اینا معتبرن ت کل جهان ک برای مهاجرت و کاری برای اونجا خوبه ک بستگی ب نمره داره

کلاس زبان اصلا نرفتی؟  برای مدرسه چیکار کردی؟

چرا موقع مدرسم زبانم خیلی خوب بود 

فقط اینکه ترک تحصیل کردم و تا هشتم بیشتر نرفتم:(

چطور بهم گفتن ۲ سال؟😕 من ۱۹ سالمه و خییییییلی کم زبان بلدم

دروغه من از راهنمایی کلاس زبان رفتم و فکر میکردم خیلی بلدم تصمیم گرفتم برای آیلتس بخونم تازه فهمیدم چه راه طولانیه تو زبان حرفه ای شدن الان تقریبا داره میشه دوسال که تخصصی واسه آیلتس میخونم و هر چی میخونم میبینم چه قدر بی انتهاس 

تازه ببیین من کتابای تاچ استون و ویوپوینت رو تو آموزشگاه تموم کرده بودم کلی فیلم و آهنگ زبان اصلی میدیدم و گوش میدادم 

سلام. شبت بخیر . اول از همه جایی ک میخایی برو فقط فقط سخت گیر باشن ب نظر من چون اموزشگاه های دیگه اص ...

خب من برای مهاجرت مدرک زبان میخوام

باید چیکار کنم؟؟؟

احساس میکنم شما خیلی واردین میشه کمکم کنید و راهنماییم کنید؟؟؟

چون من تا هشتم بیشتر نخوندم و ترک تحصیل کردم و ۱۹ سالمه و چون قصد مهاجرت دارم میخوام حداقل زبان بلد باشم و مدرکی چیزی داشته باشم که اونجا قابل قبول باشه🥺🙏