2777
2789
عنوان

زبان❌❌❌

452 بازدید | 43 پست

سلام ‌

.وقت تون بخیر 

ببخشید من بخوام برم کلاس زبان و انگلیسی یاد بگیرم تقریبا چقد طول میکشه که قشنگ فول فول شم 

و اینکه من در این مورد هیچی نمیدونم

برم کلاس زبان بهم مدرک چی میدن بعدش؟به چه دردم میخوره و کجاها کاربرد داره؟

یه حس بی حسی نسبت به هر حسی🙂

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سلام. شبت بخیر . اول از همه جایی ک میخایی برو فقط فقط سخت گیر باشن ب نظر من چون اموزشگاه های دیگه اصلا ب درد نمیخوره مثلا همین شهر خودمون اصلا خیلی اشغالن بعدم زبان هیچوقت تموم نمیشه روز ب روز و اون مدرکی هم ک از اموزشگاه میگیری زیاد برای کسی مورد قبول نیست که مثلا بری جایی کار کنی یکی مدرک تافل با ایلتس اینا معتبرن ت کل جهان ک برای مهاجرت و کاری برای اونجا خوبه ک بستگی ب نمره داره

کلاس زبان اصلا نرفتی؟  برای مدرسه چیکار کردی؟

چرا موقع مدرسم زبانم خیلی خوب بود 

فقط اینکه ترک تحصیل کردم و تا هشتم بیشتر نرفتم:(

چطور بهم گفتن ۲ سال؟😕 من ۱۹ سالمه و خییییییلی کم زبان بلدم

دروغه من از راهنمایی کلاس زبان رفتم و فکر میکردم خیلی بلدم تصمیم گرفتم برای آیلتس بخونم تازه فهمیدم چه راه طولانیه تو زبان حرفه ای شدن الان تقریبا داره میشه دوسال که تخصصی واسه آیلتس میخونم و هر چی میخونم میبینم چه قدر بی انتهاس 

تازه ببیین من کتابای تاچ استون و ویوپوینت رو تو آموزشگاه تموم کرده بودم کلی فیلم و آهنگ زبان اصلی میدیدم و گوش میدادم 

سلام. شبت بخیر . اول از همه جایی ک میخایی برو فقط فقط سخت گیر باشن ب نظر من چون اموزشگاه های دیگه اص ...

خب من برای مهاجرت مدرک زبان میخوام

باید چیکار کنم؟؟؟

احساس میکنم شما خیلی واردین میشه کمکم کنید و راهنماییم کنید؟؟؟

چون من تا هشتم بیشتر نخوندم و ترک تحصیل کردم و ۱۹ سالمه و چون قصد مهاجرت دارم میخوام حداقل زبان بلد باشم و مدرکی چیزی داشته باشم که اونجا قابل قبول باشه🥺🙏