2789
عنوان

زبان❌❌❌

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 43 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اصلا شروع کن و فشرده بخون و تمرکزتو کامل بزار روش بشه مهم ترین کار زندگیت ارزششو داره&nbs ...

عزیزم چون من قصدم مهاجرته دارم میخونم و میخوام حداقل مدرکی که داشته باشم به دردم بخوره در آینده 

آیلتس چه جوریه؟

میشه یه کم بیشتر راهنماییم کنید🥺🙏

یه حس بی حسی نسبت به هر حسی🙂
عزیزم من زبانمو کامل خوندم ۸ سال طول کشید داخل اموزشگاه مدرکشم دارم مونده برم دوره ttcبرا معلمی حتم ...

اووووووووووو ۸ سال؟؟؟؟؟؟

چطور میگن واسع آیلتس ۴ سال

دروغه من از راهنمایی کلاس زبان رفتم و فکر میکردم خیلی بلدم تصمیم گرفتم برای آیلتس بخونم تازه ف ...

منم میخوام واسه ایلتس بخونم از چی شروع کنم فست گرامر خوبه؟

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
 دروغه من از راهنمایی کلاس زبان رفتم و فکر میکردم خیلی بلدم تصمیم گرفتم برای آیلتس بخونم تازه ف ...

سلام میشه بپرسم برا بچه ۵ ساله مدرکش چجوریه ینی ترمی مدرک میدن ؟؟؟؟

تکرار نکردن اشتباه،قشنگتراز معذرت خواهیه!

سلام موسسه بری 5 سال بیشتر طول میکشه 

من الان 5 ساله میرم موسسه 

ولی از من ب شما راهنمایی 

معلم خصوصی بگیر همین وتمام 

در عرض یکسال زبانتو فول میکنه اگ پشتکارت خوب باشه 

سلام موسسه بری 5 سال بیشتر طول میکشه  من الان 5 ساله میرم موسسه  ولی از من ب شما راهنمای ...

خب معلم خصوصی خیلی هزینه میخواد

اینجایی که من میرم تقریبا تو شهرمون خیلی معروفه و ماهی ۶۰۰ شهریه هستش

من مدرس زبانم تهران زبان خوندم و اخیرا آیلتس دادم تجربه خودمو میگم. کلاس زبان فقط منجر به یادگیری زبان نمیشه شما فقط میتونی کلاس گرامر و تا حدی لغت یاد بگیری که لغتا حتما بعد مدتی فراموش میشن. اصل یادگیری زبان از طریق فیلم انگلیسی، گوش دادن به پادکست، اخبار مستند هر برنامه ای که طبق سلیقه خودتونه هست. هرررچی بیشتر بشنوید بیشتررر و راحت تر میتونید متوجه بشید و روانتر هم صحبت کنید. اینو از من داشته باشید و اینکه نباید مثلا ۲ هفته بخ‌ونین فیلم ببین بعد بذارین کنار یه ماه بعد برین سراغش. حداقل هر روز یه ربع گوش بدین.