2777
2789
عنوان

اگر بچتون ؟؟

106 بازدید | 19 پست

من یه جاری دارم که یه پسر ۲ ساله و دختر ۴ ساله داره و منم یه پسر ۵ ساله 

این دوتا عادت دارن بچه ها رو کتک میزنن هم پسر منو و هم بقیه رو ، پدر و مادر هم میگن ببینین بچه هامون چقدر با عرضن و بچه های شما کتک خور 

شما باشین چه راه حلی رو پیش میگیرین ؟ 

واقعا به کمک نیازمندم پس لطفا کمکم کنین 

بنظرم باید تو تربیت بچه هاشون تجدیدنظر کنن 😈

😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمی‌فهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگم محکمتر بزنه وقتی زدش هرگز شروع کننده نباشه ولی اگه زد خیییلی محکم‌تر بزنه که ازش بارسه

متاسفانه پسر من اصلا اهل زدن نیست و فقط میخوره 

و در جوابم میگه کتک کار خوبی نیست 

چیکار کنم که پسرم کتک نخوره واقعا ناراحتم 

بنظرم رابطه ات رو باهاشون کمتر کن 😈

😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمی‌فهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈

رفت و آمد و محدود میکنم 🤷‍♀️

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"
چیکار کنم که پسرم کتک نخوره واقعا ناراحتم 

منم همین مشکل داشتم بچه داداشم و بچه خواه شوهرم همش پسرم میزدن اونانم میخندیدن منم مجبورشدیم به پسرم یاد بدم بزنه الان پسرم وحشی شده اصلا نمیتونه آروم بشینه آخه اونا خیلی وحشتناک میزدنش تایه هفته بدن بچم کبود میموند

به بچه ات بگه هر موقه زدن محکم تر بزنه و خودت هم یه تهدید کوچولو بکن مثلا بگو نبینم دیگه بزنی ها بد میشه

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم