2777
2789
عنوان

اگر بچتون ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 109 بازدید | 19 پست

من بودم قطع ارتباط میکردم جاری و برادرشوهر احمق منم یه دختر دارن همه رو میزنه می‌خندیدند بهش البته جرات نداره به پسر من‌ دست بزنه وگرنه نشونشون می‌دادم کتک زدن چه مزه ای داره من اصلا در مورد دعوا و کتک زدن پسرم حتی توسط بچه ها هم کوتاه نمیام چون پسر خودم نه اهل دعواست نه کتک زدن 

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
منم همین مشکل داشتم بچه داداشم و بچه خواه شوهرم همش پسرم میزدن اونانم میخندیدن منم مجبورشدیم به پسرم ...

اره امروز با گوسی کوبوند تو سر پسرم بعدم هلش داد زمین و پا کوبید تو شکمش 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

من بودم قطع ارتباط میکردم جاری و برادرشوهر احمق منم یه دختر دارن همه رو میزنه می‌خندیدند بهش البته ج ...

بعدم به بچه من‌میگن بی عرضه 

والا تا جایی که ما یادمونه این مدل بچه هایی رو هیچ‌جا نمیپسندن قلدر و بی ادب 

اره امروز با گوسی کوبوند تو سر پسرم بعدم هلش داد زمین و پا کوبید تو شکمش 

بچه داداش من یه بار جوری دست بچمو گازگرفت که بخدا گفتم گوشتش کنده میشه پسرم انقدرگربه کرد تا استفراغ کرد ولی الان بچه داداشم جرات نداره نزدیک پسرم بشه چون ازش می‌ترسه هرچند دوست ندارم پسرم اینجوری باشه ولی خب ولی یه عده زبون نفهم مجبور شدم الآنم یادش دادم که نباید با بچه ها دعواکنه فقط کسایی که میزننش رو بایدازخودش دفاع کنه نذاره

متاسفانه پسر من اصلا اهل زدن نیست و فقط میخوره  و در جوابم میگه کتک کار خوبی نیست

باهاش حرف بزن بهش توضیح بده بگو‌ کاملا خرفش درسته ولی آدم باید جلو کسی که کتک می‌زنه یا زور میگه بایسته اگر گوش داد که بهتر وگرنه من باشم جلو پدر مادر اون بچه بهش میگم زنعمو ی بار دیگه پسرم رو بزنی با من طرفی

2791
2779
2792