2821
2789
عنوان

افسردگی

79 بازدید | 14 پست

سلام می‌خوام دوتا تاپیک بزنم درموردافسردگی و اضطراب و مطالب خوب و مفیدی که خوندم رو براتون بگم و اگر هم شما تجربه‌ای داشتید بنویسید ما هم بخونیم. امشب درمورد افسردگی صحبت می‌کنم و قبلش برای صبوریتون درمورد کند تایپ کردن و ارسال کردنم تشکر می‌کنم. بزن بریم.

چیزایی که می‌گم از کتاب درمان افسردگی از دکتر گیلیان باتلر و دکتر تونی هوپ هست که یه کتاب دیگه هم باهم نوشتن در مورد اضطراب که هردو کتابای خیلی خوبین و خیلی خوبه اگر بخونیدشون من از طاقچه خوندم. و یه سری از مطالب رو از جاهای دیگه گیر اوردم.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

این تکنیک به این منظوره که همه ی حواست رو روی یه موضوع زندگیت متمرکز نکن و اون رو بزرگ و همه چیز قرار نده. چون اگر توی اون بخش شکست بخوری انگار توی تموم زندگیت شکست خوردی و اون موقع است که افسرده می‌شی پس حواست رو روی یه بحث فقط نذار و به همه جنبه ها اهمیت بده

حالا چه کسی افسردست و افسردگی می‌گیره کسی که یه چیزی در زندگیش رو از دست بده اون چیز می‌تونه خیلی بزرگ باشه مثل از دست دادن عزیزانش یا ورشکست شدن و از دست دادن جایگاه شغلی یا حتی کوچک باشه مثل نگرفتن یه نمره خوب یا نگرفتن توجهی از سوی کسی یا دیر رسیدن به تماشای یک فیلم!




2823
2791
2779
2792