معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
چیه چیشده ؟من یه دختری ام که هم نمازشو میخونه و محرم میره روضه نذر برمیداره هم دوس داره پیرسینگ بزنه تتو کنه و موهاشو هفت رنگ کنه هم دوست داره کنار نماز مغربش زیارت عاشورا بخونه هم دوس داره برقصه و اهنگ گوش بده حتی دوس داره سیگارم بکشه (نکشیدما دوس دارم فقط) یه جاهایی چادریه یه جاهایی نه دوس داره دستاش پر از انگشتر باشه از طرفی یه دانشجوی متشخص تو دانشگاه باشه دوس داره یه مامان با نظم و مهربون باشه در آینده ولی گاهی وقتا اینقددیوونه بازی درمیاره که نگو همش توسط مامانش سرزنش میشه و شوهرش عاشقشه سرمان را با دین بریدند🍂نه تنها کسانی که ستمگرند بلکه کسانی که ستم را میپذیرند هم نزد پرودگار عالم جایگاهی ندارند🍂
نمونه دولتی،من غیرانتفاعی درس خوندم نمیگم تو کدوم منطقه دهم بودم سیزده و خورده ای دادیم ولی اصلا راضی نبودم پیشرفت ک هیچ پسرفت یکی از اشناهامون ک همسن منه نمونه دولتیه واقعا میبینم افسوس میخورم
نمونه دولتی سختیگرترن ولی غیرانتفاعی معدلت میتونه بالاتر شه من خودم نمونه دولتی خوندم و دوستام که ضعیفتر از من بودن غیرانتفاعی خوندن معدلشون بالاتر شد و اینکه غیرانتفاعی باحالتره جوش نمونه دولتی خیلی زمخت و جو درسی داره