2777
2789

عروسکی نکن فقط

یه عمل ساده و طبیعی

میشه برای خونه دارشدنم صلوات بفرستی❤️.                  هُوَ رَبُّ المُستَحیل و انت تبکی عَلَی المُمکن  خدایااز تومعجزه میخواهم معجزه ای بزرگ درحد خدابودنت معجزه ای ک اشک شوقم راجاری کند.  ‌ و امامن نیمه شبی خواهم رفت .. ازجهانی که مال من نیست ..اززمینی که مرابیهوده به آن بسته اند!    ‌ حیف فریادمرا بُغض به یغمابرده!یک بغل حرف ولی محض نگفتن دارم!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی چقدر کوچولویی ننه عاشق تار سیبیلات شدم‌من خیلی بانمکه قیافت ادم دوست داره لپات بکشه😁😍

تو نی نی سایت پشماتون تو یه جلسه تضمینی میریزه 🙄بدون درد😮بدون بازگشت 😲بدون هزینه های گزاف😳
خانوما یه سوال بی ربط برا شماهم پایین صفحه یه تبلیغ میاد ؟خیلی رو مخمه بستن میزنم دوباره میاد عین ما ...

اره

میشه برای خونه دارشدنم صلوات بفرستی❤️.                  هُوَ رَبُّ المُستَحیل و انت تبکی عَلَی المُمکن  خدایااز تومعجزه میخواهم معجزه ای بزرگ درحد خدابودنت معجزه ای ک اشک شوقم راجاری کند.  ‌ و امامن نیمه شبی خواهم رفت .. ازجهانی که مال من نیست ..اززمینی که مرابیهوده به آن بسته اند!    ‌ حیف فریادمرا بُغض به یغمابرده!یک بغل حرف ولی محض نگفتن دارم!
Hgfohfgigffgfgf😅😅🙏😅😑😑😅🙏😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑❤️❤️😑😑😑😑😢😢😢😢😢❤️Hgfohfgigffgfgf😅 ...

جوری گفتی صورتم تپله گفتم حالا قراره چند کیلو گوشت تو هر طرف صورتت ببینم ن گلم صورتت عالیههه و بینیت رو حتمااا عمل کن خیلی ناز میشی