2777
2789
عنوان

🥲........!

637 بازدید | 35 پست

خیلی وقته دلم خیلی از همه چیز همه جا گرفته .افسردگی شدید گرفته بودو هیج امیدی برا زندگي کردن نداشتم جوری کع شبا با چش پراشک آرزو میکردم دیگع فردایی نباشع

چن بارم حتی خودکشی ناموفق داشتم ولی دیشب کع میخواستم دیگع همچیو تموم کن انگار یکی میزد رو شونم باهام حرف بزن یه ساعت همینجوری اشک میریختمو با خدا دردو دل میکردم کع خوابم برد صب کع بیدار شدم انگار نع انگار دیشب خبری بوده و از اولش هیچ فکر خودکشی تو ذهنم نبودع انگار دیگع نمیخوام بمیرم 

ولی خیلی قشنگ بود یه جایی کع دیگع بریده بودم به دادم رسیدی😍🥺🥺

همه اینا به کنار یه سری نوشته تو دفتر داشتم خو من به مامانم خیلی اعتماد داشتمو اون یه ذره هم بهم اعتماد ندارع رفته بود دفتره رو برداشته بودو همه رو خونده بود 

هر چی تونست بارم کرد کلی تهدیدم کرد حالم‌گرفته شد😑😑😑

You.....:)))

من هيچ وقت حرفاي دلمو نگه نميدارم روي كاغذ…

البته فقط براي همون موقع بعد كاغذ و ميسوزونم و يا پاره ميكنم

اگه بخونن چي ، حس بديه

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هيچ وقت حرفاي دلمو نميارم روي كاغذ… البته فقط براي همون موقع بعد كاغذ و ميسوزونم و يا پاره ميكنم ...

دقیقا منم پاره میکنم 

بعذ خرده هاو که مامانم میبینه میگه باز دیونه شدی؟    

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂

هعی دختر کار مامانت اشتباهه

من بعد نوشتن آتیش میزنم که هیچکس نبینه آتیش زدنم آرومم میکنه در کل درکت کردم

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین

دلت شاد

💚شأن او این است که چون پدید آمدن چیزی را اراده کند، فقط به آن می گوید: باش، پس بی درنگ موجود می شود.آیه 82 سوره ی مبارکه ی یس💚 💗بگو ای بندگان من که اسراف بر نفس خود کردید، هرگز از رحمت (نامنتهای) خدا ناامید مباشید، البته خدا همه گناهان را (چون توبه کنید) خواهد بخشید، که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است.آیه 53 سوره زمر

هعی دختر کار مامانت اشتباهه من بعد نوشتن آتیش میزنم که هیچکس نبینه آتیش زدنم آرومم میکنه در کل درکت ...

تازه میاد پشت پنجره اتاقم ببینه دارم تو گوشی چیکار میکنم😑

You.....:)))