2777
2789
عنوان

چطوری بهش بگم نیاره برام😐😕😕

197 بازدید | 14 پست

چند روز پش داشتم با دوس.پسرم در مورد لباس حرف میزدم بعد گفتم پارسال یه لباس خریدم خیلی بزرگه برام برات میارمش برات ( به شوخی ) بعد اونم گفت منم یه کلاه شال گردن برا مامانم خریده بودم خوشش نیومد برات میارمش 

بعد دیروز میگفت سری بعدی که دیدمت میارمش برات و گفت تو هم یادت نره لباس رو بیاری😐من گفتم مامانم آمار لباسامو داره بیارمش میپرسه چی شد اون لباسه....بعد اونم گفت اوکی 

یعنی واقعا نفهمید من دارم شوخی میکنم ؟ 

چی بهش بگم نیاره کلاه شال گردنه رو ؟😐🥲😕😕😕😕😕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو دادمش دوستم اونم عوضش شال گردن داد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  میشه برای خونه دارشدنم صلوات بفرستی❤️.                  هُوَ رَبُّ المُستَحیل و انت تبکی عَلَی المُمکن  خدایااز تومعجزه میخواهم معجزه ای بزرگ درحد خدابودنت معجزه ای ک اشک شوقم راجاری کند.  ‌ و امامن نیمه شبی خواهم رفت .. ازجهانی که مال من نیست ..اززمینی که مرابیهوده به آن بسته اند!    ‌ حیف فریادمرا بُغض به یغمابرده!یک بغل حرف ولی محض نگفتن دارم!
نه آخه لباسه رو خیلیی دوسش دارم🤣🤣

بهش بگو مامانم ازم بردش ک خودش استفاده کنه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  میشه برای خونه دارشدنم صلوات بفرستی❤️.                  هُوَ رَبُّ المُستَحیل و انت تبکی عَلَی المُمکن  خدایااز تومعجزه میخواهم معجزه ای بزرگ درحد خدابودنت معجزه ای ک اشک شوقم راجاری کند.  ‌ و امامن نیمه شبی خواهم رفت .. ازجهانی که مال من نیست ..اززمینی که مرابیهوده به آن بسته اند!    ‌ حیف فریادمرا بُغض به یغمابرده!یک بغل حرف ولی محض نگفتن دارم!
هههه خدا نکشتون

😁😁😁

خواهرم هروقت نصیحتش میکنم بهم میگه نخود خانوم😐😐😐 چند وقت پیش هم بهم گفت همون موقع اومدم تو سایت ی نظر دادم ی کاربر گفت تو چی میگی نخود خانوم 😮 فک کنم دلیلی داره😁 اینم داستان اسم من