2777
2789
عنوان

کیت تخمکگذاری

178 بازدید | 38 پست

خانمای با تجربه لطفا بیاید زیاد وقت گیر نیست به سوالم جواب بدین امروز ۱۳سیکلمه کیت تخمگذاری گذاشتم یه خط پررنگ یه خط خیلی کمرنگ یا هاله بود

به نظرتون تخمگذاری انجام نشده؟یا داره انجام میشه یا تموم شده؟خواهشا منو از سر درگمی نجات بدین که اگر داره انجام شده اقدام کنم

سه ماهه گلوکوفاژ و از سوم سیکل کلومیفن خوردم

تنبلی تخمدان دارم 😔

گیریم که من هنوزاخترنشدم یکسال دگرگذشت ومادرنشدم افسوس وصدافسوس که ناکام هستم در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》 ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡ خدایا به همه منتظران بخصوص منتظران نی نی سایت هم نظر کن .خسته ایم از صبر زیادی که داشتیم تنهادلخوشیم همسرمه ❤

به نظرم فردا اون خط کمرنگ که میگی شبیه هاله ست پر رنگ تر مبشه یعنی تو روز ۱۴ سیکلت

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شما آمپول نزدین؟

نه ولا هنوز نزدم به دکتر گفتم اگر لازمه بنویس برام گفت نه تنبلی داری باید تنبلیت درمان بشه تخمکگذاری یا آزادسازیت انجام میشه

گیریم که من هنوزاخترنشدم یکسال دگرگذشت ومادرنشدم افسوس وصدافسوس که ناکام هستم در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》 ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡ خدایا به همه منتظران بخصوص منتظران نی نی سایت هم نظر کن .خسته ایم از صبر زیادی که داشتیم تنهادلخوشیم همسرمه ❤
نه ولا هنوز نزدم به دکتر گفتم اگر لازمه بنویس برام گفت نه تنبلی داری باید تنبلیت درمان بشه تخمکگذاری ...

برای من دوماهه داده،,متفورمین و فرتیل اید و ویتامین اینو د۳،آمپول سینال اف و اچ سی جی

برای من دوماهه داده،,متفورمین و فرتیل اید و ویتامین اینو د۳،آمپول سینال اف و اچ سی جی

چند وقت اقدامی عزیزم؟ تنبل دارید؟من کیست تخمدان دارم پلی کیستم خیلیم نگرانم سنم داره میره. بالا

چند وقت اقدامی عزیزم؟ تنبل دارید؟من کیست تخمدان دارم پلی کیستم خیلیم نگرانم سنم داره میره. بالا

من ۱سال و خورده ای،دو دوره اس تحت نظرم با این داروها،گفت تنبلی داره اس همسرم حرکتش ضعیف،فرتیل اید برای همسرم هم تجویز کرده

برای همون تنبلی تخمدان هست،تخمک آزاد میشه بزنی

من ی سوال دارم

الان تخمکگذاری انجام بشه یعنی آزاد هم شده یا یه مرحله دیگه هم هست 

مثلا برا من بخاطر تنبلیم ازاد نمیشد و میشدن کیست بعد از بین میرفتن

حالا تخمکگذاری انجام بشه ایا آزاد هم میشه یا نه اگه نمیشه امپولی بزنم فردا؟

حتما تحت نظر باش پس،انشاءلله آقا امام حسین شفاعتمون کنه به زودی به هم خبر خوش بدیم

من ۱سال و خورده ای،دو دوره اس تحت نظرم با این داروها،گفت تنبلی داره اس همسرم حرکتش ضعیف،فرتیل اید بر ...

منم شوهرم تحرک اسپرمش کمه ولی هنوز داره بهش نداده نمیدونم برا چی گفت تو درمان شو فعلا تا شوهرت بیشتر برسی بشه حالا به نظرت فرتیل اید بخوره خوبه براش؟