2777
2789
عنوان

کیت تخمکگذاری

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 38 پست
قرص

بهتر شده شوهرت با این قرص؟

گیریم که من هنوزاخترنشدم یکسال دگرگذشت ومادرنشدم افسوس وصدافسوس که ناکام هستم در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》 ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡ خدایا به همه منتظران بخصوص منتظران نی نی سایت هم نظر کن .خسته ایم از صبر زیادی که داشتیم تنهادلخوشیم همسرمه ❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تازه ۳هفته اس میخوره،اگه پری نشم یعنی اکی شده،امروز بی بی زدم منفی بود ،فردا موعدمه توکل به خدا

زود زدی چندروز دیگه صبر کن ایشالا مثبت بشه😍

گیریم که من هنوزاخترنشدم یکسال دگرگذشت ومادرنشدم افسوس وصدافسوس که ناکام هستم در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》 ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡ خدایا به همه منتظران بخصوص منتظران نی نی سایت هم نظر کن .خسته ایم از صبر زیادی که داشتیم تنهادلخوشیم همسرمه ❤
بله حتی رو برگه داخل کیت هم نوشته

یعنی احتمال داره اون هاله کمرنگ مال کلومیفن باشه؟

یعنی احتمال داره اون هاله کمرنگ مال کلومیفن باشه؟

بله حتی ممکنه تخمک گذاری شده باشه ولی کیت کمرنگ نشون بده و بلعکس اخه من خودم همین بلا اومد سرم فکر کردم کلا تخمک ندارم چون کیت نشون نمیداد دکتر من که گفت اصلا کیت قبول ندارم و استفاده نکن 

بله حتی ممکنه تخمک گذاری شده باشه ولی کیت کمرنگ نشون بده و بلعکس اخه من خودم همین بلا اومد سرم  ...

عه

ولا من کلا ب حدی تنبلی دارم ک فکر نمیکنم ب این آسونیا درست بشه و همیشه منفی بود کیت هام  الان سه ماهه متفورمین میخورم تقریبا مثبته میگم شاید درصدای از مشکلم حل شده

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792