2777
2789
عنوان

کاهش وزن

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 33 پست
چی هست

شوخی میکنم،منظورم همون رژیمه

اگه یادت باشه تو شعب ابی طالب که یه دره بود،دشمنا،پیامبر و یارانش رو اسیر کرده بودن،اونا غذا نداشتن وقتی گرسنه بودن سنگ میبستن به شکمشون تا گرسنگی اذیت نکنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دنبال یه راهی هستم بهم کمک کنه تا وزن کم کنم مگه اینکه باید رژیم بگیرم که خودمم میدونم میخام بدونم چه رژیمی بگیرم که خیلی سخت نباشه و وسطش زده نشم پن قبلا رژیم گرفتم حتی تا ۱۲کیلو هم کم کردم ولی بعد یکسال خسته شدم از بس هیچی نباید بخوری 

دنبال یه راه پایدارم

من دنبال یه راهی هستم بهم کمک کنه تا وزن کم کنم مگه اینکه باید رژیم بگیرم که خودمم میدونم میخام بدون ...

ببین بایداراده قوی داشته  باشی توک ۱۲کیلوکم کردی چرادوباره برگشتی پشیمون نشدی

بترس از آن که دردنیانداردجزخدایاری، که نابودت کندآهش، اگرقلبی به درد آری........ 
من دنبال یه راهی هستم بهم کمک کنه تا وزن کم کنم مگه اینکه باید رژیم بگیرم که خودمم میدونم میخام بدون ...

راه پایدار اینه که با یه رژیم وزنتون رو کم کنید و بعد تثبیت. باید لایف استایلتون رو عوض کنید.

اگر بیماری خاصی ندارید میتونید کتو بشید چون سریع جواب میده و سخت نیست. بعد که به وزن دلخواهتون رسیدید با یک رژیم تثبیت که راحتید وزن رو نگه دارید. 

راه ÷ایدار اینه که با یه رژیم وزنتون رو کم کنید و بعد تثبیت. باید لایف استایلتون رو عوض کنید. اگر ب ...

میشه بیشترتوضیح بدیدکتو چی هست

بترس از آن که دردنیانداردجزخدایاری، که نابودت کندآهش، اگرقلبی به درد آری........ 
میشه بیشترتوضیح بدیدکتو چی هست

کتوژنیک یه رژیمه که یه هرم غذایی داره و مطابق با اون غذا میخوری. 70 درصد چربی مفید 25 درصد پروتئین و 5 درصد کرب. باید بدنت سالم باشه و بیماری گوارشی و کلیوی نداشته باشی. بدن از حالت قند سوزی به چربی سوزی میره. رژیم ساده ای هستش و معمولا اصلا گرسنگی نمیکشی. من در عرض 2 ماه تونستم 12 کیلو کم کنم و الان هم تثبیت میکنم با کم خوری و سالم خوری.

کتوژنیک یه رژیمه که یه هرم غذایی داره و مطابق با اون غذا میخوری. 70 درصد چربی مفید 25 درصد پروتئین و ...

برای من وزن کم کردن کابوسه یک جورایی استپ وزن دارم