chaeesabz66 مدیر عضویت: 1397/06/02 تعداد پست: 9066 عنوان کاهش وزن | مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 33 پست بنظرتون برای کسی که حدود۳۰کیلو اضافه وزن داره با قد خیلی کوتاه و کمردردشدید داره که نمیتونه ورزش کنه حتی یکم پیاده روی بره خیلی کمرش بدتر میشه چه روش لاغری مناسبه 1402/05/18 | 12:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
محیاتنها عضویت: 1397/04/07 تعداد پست: 3014 من دنبال یه راهی هستم بهم کمک کنه تا وزن کم کنم مگه اینکه باید رژیم بگیرم که خودمم میدونم میخام بدون ... رژیمت اشتباه بوده همه چی بخور ولی کم بعد من پودر سویق جو گرفتم تاثیر داره تو کم خوردن
حسناامیدم عضویت: 1396/07/26 تعداد پست: 4737 من دنبال یه راهی هستم بهم کمک کنه تا وزن کم کنم مگه اینکه باید رژیم بگیرم که خودمم میدونم میخام بدون ... شما اول باید این برات جا بیفته که اگه الان وضعت اینه بخاطر سبک زندگیتهسبک و روش زندگیتو باید عوض کنی رژیم باید بگیری بعد که به وزن درست رسیدی باید تثبیت کنی السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین
yaqma عضویت: 1396/11/10 تعداد پست: 11051 من دنبال یه راهی هستم بهم کمک کنه تا وزن کم کنم مگه اینکه باید رژیم بگیرم که خودمم میدونم میخام بدون ... همه چی بخور ولی کمبخورشیرنی و نوشابه و شکر رو خیلی خیلی کم بخور خودم بگم از صب فقط یه فنجون قهوه با دوتا بیسکوئت خوردم با نصف تخم مرغ نهار رژیم نیستم اشتها ندارم
masoudwanted عضویت: 1401/10/12 تعداد پست: 209 خودتو معطل رزیم نکن مستقیم برو عمل کن عمل معده؟یه مقدار ترسناکه. دراز مدت نمیدونه آدم چه بلایی سرش میاد