2777
2789
عنوان

میخوام کارآموز سئو بشم

2154 بازدید | 20 پست

سلام 

من علاقه زیادی به سئو «بهینه سازی سایت» دارم یه مدتم هست دارم دوره میبینم یه آگهی کارآموزی توی جاب ویژن دیدم که بابت آموزش ها هزینه میخوان 990تومن و دوره دوماهه 

میگن بعدش استخدامت میکنیم و میانگین درآمدش هم 15میلیونه خیلی دوس دارم هزینه شو پرداخت کنم و کارمو شروع کنم ولی خب چون فعلا حودم درآمد ندارم باید از حونوادم پول بگیرم که اونام میگن ممکنه کلاهبرداری باشه و.... 

آگهی هایی که توی جاب ویژن میزارن ممکنه کلاهبرداری باشن؟ 

اگه صرفا میخوای یاد بگیری و با محیط اشنا بشی فک کن داری پول یه دوره رو میدی که ۹۹۰ زیاد نیست 

اما به هر حال موقع استخدام هزار تا بهونه ممکنه بیارن رو قسمت استخدامش خیلی حساب نکن اما به هر حال یه فرصت خوبیه تو محیط کار بودن و یاد گرفتن 

اگه صرفا میخوای یاد بگیری و با محیط اشنا بشی فک کن داری پول یه دوره رو میدی که ۹۹۰ زیاد نیست  ...

خب میدونم ولی مطمئنی پولو که بگیرن آموزش میدن؟ 

ینی آگهی هایی که توی جاب ویژن گذاشته میشن همه معتبرن؟ 

و اینکه چجوری مامانمو راضی کنم پولو بده 😓

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم با توجه به اینکه همین الانم هوش مصنوعی بازار کار سئو رو تحت تاثیر قرار داده پس نظرم اینه که بر ...

ااخه این کار آموزیه ینی پروژه بهمون میدن روش کار کنیم و با آزمونو خطا همراهه

اره گل 

پول نده استخدامی ندارن من همه رو امتحان کردم اشتباه کردم

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
میگفت دوره هارو میبینی بعد میزارنت سرکار

میشه بیشتر توضیح بدی؟ قبلا دوره دیدی؟ مثه من اگهی رو از جاب ویژن برداشتی؟ واسه چه شرکت و کاری دوره دیدی 

این شرکتی که من میگم چکاوک شهر هس که توی گوگل تا اسمشو سرچ کنی میاد