2777
2789

حرف بزنم نزنم

سین رفتار کنم یا خوش رو

و....

هرچی که میدونید بهم بگید

دلم بارون می‌خواد ، آروم بیاد ، بریزه رو سرمون خیس شیم☔️🦋باید کسی آرام در گوشم بگوید ؛خیلی به رویاهای خود نزدیک هستی طاقت بیاور ، هیچ تا مقصد نمانده..خورشید می ‌تابد ، اگر تاریک هستی 🍀🌱

نوشتم سنگین رفتار کنم یا خوش رو

دلم بارون می‌خواد ، آروم بیاد ، بریزه رو سرمون خیس شیم☔️🦋باید کسی آرام در گوشم بگوید ؛خیلی به رویاهای خود نزدیک هستی طاقت بیاور ، هیچ تا مقصد نمانده..خورشید می ‌تابد ، اگر تاریک هستی 🍀🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید بفهمی چجور شخصیتی داره و از چه تایپی خوشش میاد

ولی کلا سنگین رفتار کردن بی ریسک تره

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

لوند و دلبرانه😅😅  نه خیلی سنگین عین پیرزنا  نه خیلی سبک وجلف عین ندید بدید ها  ح ...

لوند و دلبرانه چجوری باشم؟

لوند و دلبرانه چجوری باشم؟

ظاهرت همیشه شیک باشه  از سر تا نوک پات مردا عاشق زنا شیک پوشن   بوعطر بده همیشه عطر تو ذهنش شون خیلی خوب میمونه  همیشه لبخند بزن شیطون باش مردا عاشق زنا زرنگ و شیطونن   خلاصه کلی دلبری کن🤩😁

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
باید بفهمی چجور شخصیتی داره و از چه تایپی خوشش میاد ولی کلا سنگین رفتار کردن بی ریسک تره

نمیدونم

ولی هروقت سنگین رقتار کردم انگار به خودش اجازه نمیده بهم نزدیک بشه

دقت کردم هروقت با روی باز باهاش برخورد کردم اونم همینطور بود

ظاهرت همیشه شیک باشه  از سر تا نوک پات مردا عاشق زنا شیک پوشن   بوعطر بده همیشه عطر ...

همش هستم جز زرنگ و شیطون😅کلا شخصیت ارومی دارم

نمیدونم ولی هروقت سنگین رقتار کردم انگار به خودش اجازه نمیده بهم نزدیک بشه دقت کردم هروقت با روی ب ...

او سخت شد ک🤔میتونی ترکیبی از روی باز و سنگین بودن رو داشته باشی پس

ولی پیش قدم نشو هیج وقت بنظرم 

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

عادی و معمولی نه جلف نه سنگین که نتونه نزدیک شه  مشتاق هم نشون نده

وای که چقدر جلف بازیهای منو با دوستم دیده😭

حالا درکل من جلو مردم سنگینما

ولی انقدر جلف بودم جلوش با دوستم و تو کوچه که مردم نبودن

درحین ملایمت شیطونم باش🤪  مخ رو بزن خلاصه😅

اقا یه تقلب بهم برسون مثلا چیکار کنم شیطون باشم🤭

او سخت شد ک🤔میتونی ترکیبی از روی باز و سنگین بودن رو داشته باشی پس ولی پیش قدم نشو هیج وقت بنظرم&n ...

مثلا شروع کننده صحبت نباشم؟

که یچیز بگم که اونم شروع کنه؟

اقا یه تقلب بهم برسون مثلا چیکار کنم شیطون باشم🤭

کراشته؟ 

باید یه کاری کنی خودش تشنه ات شه 

مثلا تو محل کار بهت پیشنهاد وعده ناهار بده خودش 

تو خودتو مشغول نشون بده اصلا مشتاق نشون نده بزار فک کنه کلی پسر خوب دنبالته  خلاصه بادست پس بزن با پا پیش بکش😉😂

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️