2821
2789
عنوان

خونه خریدیم🥺😊🧿

768 بازدید | 40 پست

بجه یه خونه پیدا کردیم هالش تقریبا 30متره اشپزخانه 12متر یه اتاق 12متری با یه راهرو 9متری  کابین داره کمد دیواریم هست ولی ماشیاش قدیمیه باید سفیدم بشه کفشم سیمانه سنگ نیست سفید حتما میکنیم ولی برا سنگو کاشی ننیتونیم چون وسایل خونه هم باید بخریم کم داریم بنظرتون فعلا موکتش کنم کاشیاشم از این برچسبای که تو اینستا نشون میدن مثل کاشین خبه اول خونم هست نمیخام اول کاری بخوره تو ذوقم 

وای خدایاا دارم از خوشحالی بال در میارم که از دست مادر شوهرم خلاص میشم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مبااااااااااااااااااااااااارکه

اولین قدم همیشه سخت تره

ان شالله  وقتی داری85 متری رو بعد این میخری کمتر سختی داره

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

خونه رو  تعمیر کن بعدا وسیله جدید میخری 

مبارکت بشه ...🥰🥰🥰🥰

نمیدونم چرا انقد جای تو خوشحال شدم

بازم نشد.باور کن آنقدر ها هم سخت نیست فهمیدن اینکه بعضی ها می آیندکه نمانندنباشندنبینندو تــو اگر تمامی دنیا را هم حتی به پایشان بریزی آنها تمامی بهانه های دنیا را جمع می کنندتا از بین آنها بهانه ای پیدا کنند که بروند دور شوند.که نمانند اصلا پس به دلت بسپار وقتی از خستگی های روزگار پناه بردی به هر کسی لااقل خوب فکر کن ببین از سر علاقه آمده، یا از سر … !تا دنیایت پر نشود از دوست داشتن هایِ پر بغض که دمار از روزگارت درآورد !
2823
2791
2779
2792