2777
2789
عنوان

کلافه شدم اما ترسی هم ندارم 😤🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 48 پست
باز دوباره خواب دیدم توی جنگلم و همون صداست  یه چند بار هم یه سایه سیاه می‌دیدم فکر میکردم توه ...

خب 

تا اینجا که گفتی اصلا عجیب نیست و بنظرم تاثیر رمان بوده چون اتفاقات عجیبی نیوفتاده تا به اینجاش 

بنظرم بزار خودش بگه چه خبره 

گذشت و گذشت من نمی‌ترسیدم مامانم یه بوهایی برده بود خوابن به شدت کم شده بود به خاطر فشار عصبی و مشکلاتم 

من دیگه به اونا فکر نمی‌کردم رمان هم نمیخوندم 

یه شب مامانم ساعت سه بهم پیام داد نیوشا بیداری ؟ منم دادم اره گفت بیا اتاق بغلی من خوابم نمی‌برم حرف بزنیم منم رفتم داشتیم با مامانم حرف می‌زدیم یهو صدای پا اومد من برام عادی بود اما مامانم یکم مکث کرد اما گفت حتما همسایه است تا این شد صداها خیلی زیاد شد مامانم ترسید گفت برو ببین چه خبره من رفتم و توی هال هیچکس نبود 

گفتم مامان این صدا هر شب میاد نترس 

اتفاق خاصی تا امروز نیوفتاد جز صدا پا 

که اتفاق امروز رو بگم شاید واقعا باور نکنید بگم ؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب  تا اینجا که گفتی اصلا عجیب نیست و بنظرم تاثیر رمان بوده چون اتفاقات عجیبی نیوفتاده تا به ا ...

ببین لیف انگار از توی یه کاسه پرواز کنه قفسه هر چهار طرفش بلند بود اما این پرواز کرد انگار 

بازم بنظرم عجیب نبود و ماورایی نیست .  اره امروز رو بگو

امروز رو مامانم و دوستم باور کردن 

نشسته بودم روی تخت و رمان می‌نوشتم که یهو انگار کنارم یه چاله کوچیک که توش پر آتیش درست شد ترسیدم فکر کردم توهم زدم اما دیدم غیب شد و رفت دوباره سمت دیوار درست شد 

اره دیگه اون صدا هم توی بیداری گاهی در گوشم حرف میزنع یا می‌خنده 

صبح ها هم صدای ناله و جیغ میاد عین یه ربع پیش که گفتم بهتون همه هم متوجه شدن

ببین لیف انگار از توی یه کاسه پرواز کنه قفسه هر چهار طرفش بلند بود اما این پرواز کرد انگار 

اینا عجیب نیستن عزیزم  

مشکلات ماورایی  خیلی فراتر از چیزایی هستن که نوشتی چون بیشتر حساسیت و ترس قاطی چیزایی بود که گفنی

مطمئن باز اگه بود وخشتناک تر از کل تصوراتت بود 

اینا عجیب نیستن عزیزم   مشکلات ماورایی  خیلی فراتر از چیزایی هستن که نوشتی چون بیشتر حساس ...

نمی‌دونم اما خب من هیچ ترسی در مقابل اتفاقات نداشتم 

و اینکه یه شب هم خوبه یکی دیگه بودم یهو ناخودآگاه برق روشن و خاموش شد خودم تعجب کردم اما باز گفتم شاید مشکل از لامپ

اره اونو که می‌دونم مشکل های ماورایی خیلی بدتر هستن 

آیتم تا یادم نرفته بزار بگم یادمه چند سال پیش تو جاده یه چیز به شدت قد بلند سیاه که پاهاش چوبی بود و پشمالو بود هم دیدیم با مامانم همه گفتن جن بوده

امروز رو مامانم و دوستم باور کردن  نشسته بودم روی تخت و رمان می‌نوشتم که یهو انگار کنارم یه چا ...

عزیزم بدون مشکلاتت بی تاثیر نیستن و خیلیاشون مثه لیف حموم حساسیت بوده فقط خوابای اشفتت از مشکلاتت میاد . 

ولی اگه بقیه میشنون داستان کاملا متفاوت 

خب بیا فرض کنیم واقعیه باید تو این شرایط یه سری کارا رو انجام بدی که واست مینویسم .

اولین کاری  که انجام میدی هرگز سعی به ارتباط گیری نمیکنی . 

دومین کار اینه که باید سعی کنی از لحاظ روحی و ذهنی حالت رو بهتر نگه داری چون خیلی تاثیر گذار هر چقد شرایط روحی بدتری داشته باشی  و شکننده تر باشی بیشتر با این موارد برخورد میکنی .

زیاد از حد تعریف نکن برای کسی و اتفاقاتو تو ذهنت باز بینی نکن چون احتمالی  که خیلی چیزایی  ک اتفاق نیوفتادن حس میکنی اتفاق افتاده و حتی بزرگ نمایی میشه و مسائل بی ربط رو به هم ربط میدی .

لطفا خودسر ایه حدیثو سوره نخون هر چیزی قواعد خاص داره و ممکنه شرایط رو بدتر کنی 

لطفا برا حل شدن مشکلت پیش دعا نویس نرو واسه گرفتن دعا 

چون اگه چیزایی  که گفتی واقعی باشه تو هنوز تو مراحل اولیه ای و حل شدنش راحت تره 

بهت پیشنهاد میدم از کسی که ماهر باشه و دعا نویس نباشه بپرسی با ایه های قران با چه روشی چیکار باید کنی و چجوری بخونی . 

نمی‌دونم اما خب من هیچ ترسی در مقابل اتفاقات نداشتم  و اینکه یه شب هم خوبه یکی دیگه بودم یهو ن ...

متوجه هستم  که نمیترسی ولی هیچوقت واست عادی نمیشه منظورم اینه که هر بار هر اتفاق واست تازگی داره حتی اگه تکراری باشه  .

ولی کنار تموم چیزایی  که گفتم میتونی به یه روانشناس هم مراجعه کنی و از همه مهمتر قرص  و دارو تاثیری رو مشکلات ماورایی نداره.