یه آمپول تقویتی داستم رفتم بزنم تزریقاتی یه مرده بود منم رفتم که بیاد بزنه آمده غر غر که چرا رفتی میگم خب کسی نبود میگهخب میرفتیم جایی دیگه منم گفتم خب چیه مگه مگه دکتر ب ای انواع مریضی ها نداریم که مرد باشه چرا اونا مشگلی نیست باهم بحثمون در امدش الانم گرفت خوابید منم گریم گرفت 😔
جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
وای حق داشته من تو همچین شرایطی گیر کردم البته میخواستم سروم بزنم..خانمه نمیومد واسم بزنه میگ ...
خب سرم رو که به دست میزنن مگه چیه
جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟