2777
2789
عنوان

منِ ۱۹ ساله🌱🎂

270 بازدید | 24 پست

سلام بچه‌ها حالتون چطوره امیدوارم همیشه عالی باشید

خب قضیه ازین قراره که من امشب شب تولدمه و نوزده ساله میشم اگه بخواید حرفی رو امشب به من هدیه بدید چی میگید؟

تولدت پرتکرار

قدر روزای قشنگ جوونیتو بدون

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تولدت مبارک عزیزم منم امشب تولدمه ۲۲ساله میشم  تنها چیزی که میتونم از یه ۲۲ساله به یه ۱۹ساله بگم اینه تنها دلیل خوشحالی خودت باش منتظر بقیه نباش که بیان کمکت کنن یا خوشحالت کن یا بهت انگیزه بدن برای ادامه راهت تو این دنیا فقط خودتیو خودت به خودتو خدات تکیه کن اگه منتظر کسی باشی همیشه ناامید و ناراحتو خسته میشی فقط خودت میتونی به خودت کمک کنی به همه ارزوهات برسی بهانه نیار برای چیزی اگه میخوای انجامش بدی بده چون همه بفکر خودشونن و دوست ندارن تو ازشون بیشتر بشی ممکنه همیشه ناامیدت کنن

از یه چیزی که خیلی دلم میسوزه اینه از حرف دیگران چقدر ناراحت میشدمو برام مهم بود خودمو افسرده و گوشه گیر کرده بودم ولی الان میفهمم اونا فکر کردن بلد بودن یه فکری برا خودشون میکردن مهم اینه اینو زودتر متوجه بشی یه زندگی داشته باشی همیشه شاد باشی چون هیچ وقت فرصتا برنمیگردن فقط تاثیرات کارات تو اون زمان روت میمونه . زیاد شد ولی دوست داشتم بهت بگم احساس کردم با من ۱۹ساله حرف میزنم