2777
2789
عنوان

منِ ۱۹ ساله🌱🎂

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 24 پست
سلام تولدت مبارک تو بهتریییییین وقت زندگیتی لحظه لحظه قدر بدون و ادم های بی ارزش و به زندگیت را نده& ...

ممنونم عزیزم چشم همه تلاشمو میکنم این روزا رو فایده‌مند بگذرونم💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تولدت مبارک عزیزم منم امشب تولدمه ۲۲ساله میشم  تنها چیزی که میتونم از یه ۲۲ساله به یه ۱۹ساله بگ ...

تولد توام مبارک باشه عزیز دلم مرسی از حرفات از اعماق وجودم درکشون کردم و سعی میکنم همین شکلی باشم 🙂⁦♥️⁩

از یه چیزی که خیلی دلم میسوزه اینه از حرف دیگران چقدر ناراحت میشدمو برام مهم بود خودمو افسرده و گوشه ...

چقدر شبیه منی چقدر واقعا در واقع بهتره بگم چقدر شبیه نوزده سالگی توام 🥺⁦♥️⁩ تمام سعیمو میکنم نسخه بهتری از خودم باشم

چقدر شبیه منی چقدر واقعا در واقع بهتره بگم چقدر شبیه نوزده سالگی توام 🥺⁦♥️⁩ تمام سعیمو میکنم نسخه ب ...

حتما که همینطورم میشه بازم تولدت مبارک امیدوارم روزی برسه وقتی به گذشته و خاطراتت فکر میکنی همیشه لبخند به لبت بیاد و احساس شادی در قلبت

حتما که همینطورم میشه بازم تولدت مبارک امیدوارم روزی برسه وقتی به گذشته و خاطراتت فکر میکنی همیشه لب ...

قربونت برم عزیزم این دعای قشنگت تصیب قلب مهربون خودت بشه⁦♥️⁩⁦♥️⁩