2821
2789

هرکس لیست خریدش بر اساس خودشه

ب من گفتن ظرف شویی نخر ب درد نمیخوره

1 سال بعد مجبور شدم بخرم و روزی 1 بار هم روشنش میکنم... 

ساندویچ سازم سالی 3 4 بار استفاده میکنمم

ببین سبک خودت چطوریه چی نیازته

هر چی رو مادرم استفاده میکرد و منم بهش عادت داشتم خریدم. هیچ چیز اضافه ای نگرفتم

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

به اندازه خرید کن. مثلا یه قوری و کتری با یه چایساز کافیه. نرو دو سه تا دیگه کتری و قوری هم بخر.

یا سرویس قابلمه یه دست کافیه و نهایت یه قابلمه و تابه تک با سایز بزرگتر برای مهمونی. 

همشو که نه حافظه یاری میکنه بنویسم نه حسش هست خدایی

ولی کاربردیا تو برقیا برای من غذاساز وآبمیوه گیری و همزن برقی و توستر 

ماکروفر خوبه ولی من توستر بیشتر استفاده میکنم

سولاردمم کار باهاش خییییلی سخته فروختمش😁😂

ظرفشویی جا نداشتم نخریدم و پشیمونم بابام میگه خونه خریدی برات میخرم

من از سماور استفاده میکنم ولی چایی ساز درمواقع فوری بکارمیاد

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

بستگی به خودت داره عزیزم

ولی

همزن

گوشتکوب

چرخ گوشت‌اگر گوشت چرخ کرده از بیرون نمیگیری

کتری برقی

ساندویچ ساز

سرخ کن البته تمایل به خریدش داری

پلوپز و هواپز و چایی ساز و سماور و زودپز و آرام پز اینا کاربردی نداره

البته پلوپز و زودپز باز بستگی به استفاده خودت داره

آبمیوه گیری

مخلوط کن

آسیاب

🐈‍⬛

وای لیست خیلی طولانیه من یکی یکی تو گوشم نوشته بودم و هر کدومو میخریدم تیک میزدم 

تو گوگل بزنی میاد میتونی از اونجا کمک بگیری 

خیلی زیاده که یکی یکی برات بگم

و گاهی صبر خودِ تلاشه...🤍🦋الهی به امید تو...♡🌱خدا جونم شکرت😭یا حضرت فاطمه مرسی که صدامو شنیدی و برام مادری کردی😭منو ببخشید اگه نا امید شدم و یا ناشکری کردم😭و ۲۹آذر ساعت ۲ظهر سوپرایز شدم و بی بی چکم مثبت شد😭👼🏻توروخدا برام دعا کنید صحیح و سالم بیاد بغلم...😭🙏🏻خدا جونم تورو به حضرت فاطمه قسمت میدم خودت مواظبش باش😭🙏🏻🤍خدایا شکرت مرسی که صدامو شنیدی🥺امروز ۱۹دی صدای قلبشو شنیدم و قشنگ ترین معجزه دنیارو حس کردم😭😍خدا جونم هزار مرتبه شکرت که جواب سلفریم خوب بود و پسرم سالمه😍🙏🏻🥲خدایا تو رو به علی اصغر امام حسین خودت پشت و پناه پسرم باشه و اونو صحیح و سالم و به موقعش بزار تو بغلم🥲🫂♥️میشه برا سلامتی نینیم صلوات بفرستین؟؟؟🙏🏻😘خدایا هزاااااار مرتبه شکرت باورم نمیشه ۱۶مرداد ۴۰۴شد قشنگ ترین روز زندگیم🥹🍼👼🏻