2789
غذاساز کاراییش،چیه؟

میشه عصای دستت هرچی میخوایی برات خورد میکنه و رنده میکنه و خلاصه همه جوره کمکته

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

چای ساز حتما بگیر اما اگه توی قوری چای درست میکنی لمسی بگیر اگرنه حتتتما ازاین مدلا بگیر ک قوری سر کتری میخوره ک قوری رو نخواستی بشه فقط کتری رو بذاری رو کابینت

پلو پز و بخار پز و سرخ کن اصصصصلا استفاده نمیشه خصوصا بخارپز

گوشت کوب برقی بنظرم خیلی خوبه من جای همزن و خردکن و مخلوط کن هم ازش استفاده می کنم هم جاگیر نیس هم خیلی راحته

البته همه اینا بستگی به خودتون داره شرایط و عادت ها باهم فرق می کنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بستگی به خودت داره عزیزم ولی همزن گوشتکوب چرخ گوشت‌اگر گوشت چرخ کرده از بیرون نمیگیری کتری برقی ...

بنظر من هم همزن برقی هم گوشت کوب برقی هم زود پز واقعا کاربرد داره

و گاهی صبر خودِ تلاشه...🤍🦋الهی به امید تو...♡🌱خدا جونم شکرت😭یا حضرت فاطمه مرسی که صدامو شنیدی و برام مادری کردی😭منو ببخشید اگه نا امید شدم و یا ناشکری کردم😭و ۲۹آذر ساعت ۲ظهر سوپرایز شدم و بی بی چکم مثبت شد😭👼🏻توروخدا برام دعا کنید صحیح و سالم بیاد بغلم...😭🙏🏻خدا جونم تورو به حضرت فاطمه قسمت میدم خودت مواظبش باش😭🙏🏻🤍خدایا شکرت مرسی که صدامو شنیدی🥺امروز ۱۹دی صدای قلبشو شنیدم و قشنگ ترین معجزه دنیارو حس کردم😭😍خدا جونم هزار مرتبه شکرت که جواب سلفریم خوب بود و پسرم سالمه😍🙏🏻🥲خدایا تو رو به علی اصغر امام حسین خودت پشت و پناه پسرم باشه و اونو صحیح و سالم و به موقعش بزار تو بغلم🥲🫂♥️میشه برا سلامتی نینیم صلوات بفرستین؟؟؟🙏🏻😘خدایا هزاااااار مرتبه شکرت باورم نمیشه ۱۶مرداد ۴۰۴شد قشنگ ترین روز زندگیم🥹🍼👼🏻

وسیله برقی بنظرم اینا نیاز و ضروری

اب میوه گیر 

چرخ گوشت 

همزن برقی

گوشت کوب برقی

اسنک ساز 

قهوه ساز

آون توستر

چای ساز یا کتری برقی

و بنظرم سرخ کن هم چیز خیلی خوبیه این سلیقه ای 

بقیه الکین واقعا 

البته من جدیدا از خورد کن هم خوشم امده باید بگیرم 

و گاهی صبر خودِ تلاشه...🤍🦋الهی به امید تو...♡🌱خدا جونم شکرت😭یا حضرت فاطمه مرسی که صدامو شنیدی و برام مادری کردی😭منو ببخشید اگه نا امید شدم و یا ناشکری کردم😭و ۲۹آذر ساعت ۲ظهر سوپرایز شدم و بی بی چکم مثبت شد😭👼🏻توروخدا برام دعا کنید صحیح و سالم بیاد بغلم...😭🙏🏻خدا جونم تورو به حضرت فاطمه قسمت میدم خودت مواظبش باش😭🙏🏻🤍خدایا شکرت مرسی که صدامو شنیدی🥺امروز ۱۹دی صدای قلبشو شنیدم و قشنگ ترین معجزه دنیارو حس کردم😭😍خدا جونم هزار مرتبه شکرت که جواب سلفریم خوب بود و پسرم سالمه😍🙏🏻🥲خدایا تو رو به علی اصغر امام حسین خودت پشت و پناه پسرم باشه و اونو صحیح و سالم و به موقعش بزار تو بغلم🥲🫂♥️میشه برا سلامتی نینیم صلوات بفرستین؟؟؟🙏🏻😘خدایا هزاااااار مرتبه شکرت باورم نمیشه ۱۶مرداد ۴۰۴شد قشنگ ترین روز زندگیم🥹🍼👼🏻

راستی سرخ کن هم من راضیم

ولی ببین کلا هر چیزی رو اگه استفاده میکنی بگیر

اگه اهلش نیستی نگیرواقعا خرج الکی نکن

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

غذاساز خریدین؟

نه غذاساز نگیر که اصلا به درد نمیخوره 

دستگاهی که کار چندتا دستگاه رو باهم انجام بده 

عملکرده ضعیفی داره و موتور خیلی قوی نداره 

بنظرم جدا جدا بگیر دستگاهاتو 

چای ساز حتما بگیر اما اگه توی قوری چای درست میکنی لمسی بگیر اگرنه حتتتما ازاین مدلا بگیر ک قوری سر ک ...

از نظر منم پلوپز،ارام پز و ساندویج ساز اضافیه

ولی سرخ کن میخرم

گوشتکوب برقی و همزن و غذاساز و آبمیوه گیر هم کارایی داره بنظرم