2777
2789
عنوان

پنهان کاری قبل ازدواج

536 بازدید | 13 پست

سلام. من با یه آقایی اشنا شدم که هجده سال ازم بزرگتره. اولش به خاطر ثروتش جذبش شدم چون رئیس چند جا هست و چند تا خونه و ماشین داره. ولی بعد کم کم صحبت کردیم توی دلم جا شد چون تنها کسی هست که باهام ارتباط ذهنی برقرار می کنه و حرفام می فهمه تنها کسیه که انقدر به هنرم توجه می کنه و درش دقیق میشه و در کل روح مواجمو اروم می کنه. خیلی خوش اخلاق و آقاست و این مدت یه رفتار زشت و نا مودبانه ازش ندیدم . بدون چشم اشت میخواد برای پیشرفت حرفه م ازم حمایت کنه. ولی فقط یه کار اشتباه ازش سر زد که درست زمانی که گرم رابطمون بودم سن واقعیش گفت قبلا یه عدد دیگه گفته بود که سنش کمتر نشون میداد و واقعا ظاهرش سی سال میخورد. الان نمی تونم رویاهام که کنارش تصور کردم کنار بذارم. نمی تونم پشت پا بذارم به دلش و دلم و همه چی این مدت بینمون گذشته نادیده بگیرم. شاید زود تر می دونستم سنشو تموم می کردم چون اختلاف سنی زیاد دوست ندارم ولی الان دیره زهر علاقش بهم ریخته. از طرفی فکر می کردم پناه اخرمه و جدا خسته شدم از رابطه های ناموفقم؛ با هرکی از جنس مذکر همکلام کنم یا برای هوس بازی منو میخواست یا اگر عاشق واقعی بود و می‌گفت برای ازدواج میخوامت موقعیت مالی نداشت باهام زندگی تشکیل بده و حالا حالا نمی تونست پا پیش بذاره و همه انگاری حرفاشون وعده بود البته سر یه اختلاف های دیگه جدایی بینمون شکل گرفت ولی به هر حال خسته شدم قلبم عین خرابه شده. نیاز عاطفی و... بهم فشار میاره دلم یه زندگی اروم و شاد میخواد. دلم میخواد از این خانواده که عقاید و رفتارشون با مزاجم جور در نمیاد جدا بشم. خسته شدم انقدر یه عده اومدن سراغم اخر سرگردون و حیرونم کردن. دلم کاسه خونه. یا خیانت دیدم یا دروغ یا جفا. دیگه حالم از پسرای امروزی بهم میخوره. 

با اینکه حدود صد نفر گفتن بهم خوشگلی با اینکه رشته خوب درس میخونم و هنرمندم یه خواستگار نداشتم تا الان.

فقط این اقاست همه چیش باهام جوره که مشکل اختلاف سنیه. پدرم بفهمه هجده سال ازم بزرگ تره مرد چهل و یک سالس عمرا منو نمی‌ده بهش. اون گفت میگم بهشون سی و چهار سالمه و به خانوادم هم میگم کاری نداشته باشید. گفته هر کاری می کنم بهت برسم شده شده شناسنامه جعلی می گیرم. 

باهم خیلی تفاهم داریم و برای هم خیلی مهربونیم. از طرفی چون درامدش در حال حاضر صد میلیون هست ولی در اینده بیشتر میشه چون داره کارش قراره گسترش میده میتونم باهاش یک عمر در رفاه زندگی کنم. ولی انقدر شیفته اش شدم حاضرم وقتی ورشکست هم شد باهاش روزگار سر کنم.

میخوام بپرسم چه موقعیت هایی میتونه پیش بیاد که بفهمن خانوادم؟ باید چکار کنم و مراقب چی باشم با خبر نشن؟ ایا کارم اشتباس اینکه قراره این حقیقت از پدر و مادرم مخفی کنم؟

احترام به نظر دیگران احترام به شخصیت آنهاست. احترام به شخصیت دیگران، در نوبه اول احترام به شخصیت خود است.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گلم همه حرفات درست ولی شما این و در نظر بگیر که شما بشه 30 سالت ایشون 48 سالشونه شاید الان رو پا و جوونه هستن چند وقت دیگه تو پایه ای برای جوونی نداری و خودت اذیت میشی عشق درست همه چیز اما ادم منطقی در نظر بگیره بهتره 

عزیزم‌اگه قرار زن این آقا بشی

بهشون بگو حاضر  چیزی بنامت بزنه؟؟

داری با هم‌سن بابات ازدواج میکنی

و اینکه توانایی جنسی این آقا کم کم‌کمتر میشه و عطش شما به مرور بیشتر

و همینطور تا زیر یک سقف نرفتی با کسی نمیتونی با قاطعیت حرفی و بزنی 

و سوم اینکه  بخانواده ات هیچ وقت دروع نگو چون اگه یه روزی خدایی نکرده به مشکل خوردی حمایت خانواده اتو نداری  

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

اتفاقا خیلی هم عالی 

وقتی از ته دلت دوس هم  داشته باشین قطعا خوشبخت میشی 

و اینکه شناختت کامله؟

اره زندگی شماست نه پدرتون 

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

تحت هیچ شرایطی به خونوادت دروغ نگو............................احتمالا اوایل خیلی رابطه براش جدی نبوده سن واقعیشو نگفته.................من خودمم نمیگم..........چون همه میگن وای بهت نمیخوره و اینا...........نمیگم................تصمیم گیری با خودت لزومی هم نداره سن واقعیشو به همه بگی........ولی به پدر مادرت بگو همه چیو........مهمترین چیز هم اخلاقه

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

الهی خوشبخت بشی اصلا نگران نباش سن و سال فقط یه عدده مهم دل و عقل ادمیه... دو تا ادم اگه عاشق هم باشن هیچی جلو دارشون نیست...  اگه خانوادت منطقی هستن باهاشون حرف بزن و از عشق و علاقه بینتون بگو و قانعشون کن ولی اگه منطقی نیستن همین راه پیشنهادی خودت بهتره... ولی در کل هر چی عقلت و قلبت میگه رو انجام بده که بعدا پشیمون نشی

و اما جواب سوالت 

اینکه یکی باهاتون لج بکنه و مثلا از ماجرا خبر داشته باشه و بخواد سنگ جلو پاتون بندازه 

ببین من از تجربه م بخام بگم و مطالعاتی که داشتم 

اون چیزی که تو بیشتر باید بهش اهمیت بدی سن عقلی هست تا سن شناسنامه ای آنقدر پسر ها نادان و احمقند که به نظرم همینقدر اختلاف سنی به درد ی دختر میخوره 

و بعدم باید حتما برین مشاوره و آزمون mmpi بدین و مثل چی توی این مورد حساس بشین  از حرفهای مشاور کوه بساز 

بعد چند سال نه پولش نه ثروتش نه هیچیش برای تو احساس امنیت و شادی و رضایت نمیاره 

فقط میزان شباهتتون و به اصطلاح جدول ترجیحاتتون هست که شما را خوشبخت کنار هم نگه میداره 

ببین پول ی حداقلیش مهمه خیلیم مهمه مثلا ی خونه ماشین و کار عالیه و‌کافیه 

ولی بیشترش درسته که خیلی عالیه و نهایت 5امتیاز از 100امتیاز تو را خوشحال تر بکنه 60یا 70امتیاز میزان تفاهم و حس خوبتون کنار همه که حس خوب الانتون اصلا حسابی روش نیست باید این آزمون را بدین و با ی مشاور خوب مشورت کنید ببینید اون اتفاق نیفته براتون یا قراره بعد چند سال همه ش باهم جنگ و دعوا کنید 

خوب وقتی ایشون میشه شصت سالش شما دوتا بچه هجده و بیست سال دارید. تا اون موقع علم پزشکی هم پیشرفت کرده کم و کاستی باشه درمان می‌کنند.

ولی بیشتر دوست دارم بدونم راجب معیار مالی و اقتصادی شما که حتی عشق هاتون رو هم دست رد زدید بهشون به خاطرش.