2777
2789
عنوان

خواهرشوهر رواعصاب

183 بازدید | 18 پست

یه روز درمیون این سیندرلا زنگ میزنه به شوهرم بیا منو ببر دکتر یا بچمو ببر دکتر یا موتورمون خراب شد بیا منو برسون خونه . تازشم پشت سر شوهرم حرف میزنه میگه خبر مرگش. من واقعا به این چی بگم. من خودم شوهرمو نمیبینم کلی هم کاروبار داریم اینم وقت گیر اورده

🌟💌معجزه برای کسانی که به آن ایمان دارند اتفاق می افتد💌🌟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسرت باید نه گفتن رو یاد بگیره 

وقتی کار داره چرا قبول میکنه ،راحت بگی آبجی جون نمیرسم 

شما هزار بار هم تکرار کنی تا همسرت خودش نخواد اتفاقی نمیوفته ،بدتر میگه حسودی خواهرمو میکنی ،پس بیخودی خودت رو ناراحت نکن وحرص نخور 

مزار بره چه پرو‌شوهر مگه نداره این سیندرلا ؟؟؟؟؟؟؟ یجوری بهش بفهمون هرچیزی حدی داره

چیه چیشده ؟من یه دختری ام که هم نمازشو میخونه و محرم  میره روضه نذر برمیداره هم دوس داره پیرسینگ بزنه تتو کنه و موهاشو هفت رنگ کنه هم دوست داره کنار نماز مغربش زیارت عاشورا بخونه هم دوس داره برقصه و اهنگ گوش بده حتی دوس داره سیگارم بکشه (نکشیدما دوس دارم فقط) یه جاهایی چادریه یه جاهایی نه دوس داره دستاش پر از انگشتر باشه از طرفی یه دانشجوی متشخص تو دانشگاه باشه دوس داره یه مامان با نظم و مهربون باشه در آینده ولی گاهی وقتا اینقددیوونه بازی درمیاره که نگو همش توسط مامانش سرزنش میشه و شوهرش عاشقشه  سرمان را با دین بریدند🍂نه تنها کسانی که ستمگرند بلکه کسانی که ستم را میپذیرند هم نزد پرودگار عالم جایگاهی ندارند🍂
وا مگه شوهرش نداره

میگه شوهرم سرکاره. خب به ماچه. بره مرخصی بگیره ببرتت دیگه. چ گیریه. شوهرش هشت ساعت فقط سرکاره من شوهرم ده ساعت

مزار بره چه پرو‌شوهر مگه نداره این سیندرلا ؟؟؟؟؟؟؟ یجوری بهش بفهمون هرچیزی حدی داره

چه بگم حرف زدم با شوهرم فایده نداشت به خودش هم فهموندم ولی بازم انگار شوهرم نوکرشونه دربست میاره و میبره تازه ما فقط موتور داریم اگه ماشین داشتیم میخواست چکار کنه. اونا هم موتور دارن هم ماشین

همسرت باید نه گفتن رو یاد بگیره  وقتی کار داره چرا قبول میکنه ،راحت بگی آبجی جون نمیرسم  ...

اگه یاد بگیره که نمیگیره

در مقابل همچین آدمایی که خودشونو زدن ب نفهمی باید رک قضیه رو حالیشون کنی.. 

خیلی عصبیم یک ساعت رفته دنبال آجیش و نیومده با اینکه قول بیرون رفتن بهم داده بود