2777
2789

خوبین ؟؟

ببینید من ی مشکلی دارم و اومدم صادقانه باهاتون در میون بذارم من ۲۳سالمه نزدیک ۲۴

سه سال هست با یک نفر هستم و اینکه دو سال اول دوست بودیم الان نامزد و محرم همدیگه هستیم بچه ها اخلاق خیلی خیلی خوبی داره فرشته اس اما وقتی بد بشه مثل شیطون میشه ما خیلی کم پیش اومده دعوا کنیم اخه مرد خامی نیست و خانواده ام همشون قبولش دارن یک ازدواج ناموفق داشته اینم در نظر داشته باشین  سه شب پیش ازم خواست بهش بگم چرا حالم بده منم حالم خیلی بد بود واقعا گفتم بعد میگم نیم ساعت گذشت هی منت میذاشت ک من روحیه خوبی ندارم تو حالمو ب جاییی ک خوب کنی بدتر میکنی  میگفت مادرم همش می‌خواد منو خوشحال کنه تو چی 

منم گفتم پس برو جایی ک خوشحالی برو کنار مادرت 

همش منت خلاصه یکم بعد گفتم من میرم خونه نمیخوام باهات بیام امشب نزدیک خونه ک بودیم صورتمو فشار دادطوری‌ک رد ناخونش رو صورتم هست و خونی شد حالا مهم نیس برام ولی من ۳سال از عمرمو ب پاش گذاشتم صادقانه بگین چیکار کنم ما هنوز رسمی تو شناسنامه عقد نکردیم ولی دوسش دارم 

بنظرتون درست میشه 

برید مشاور

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه درست نمیشه 

یعنی چی‌؟ زن و شوهر باید شرایط همو درک کنن ممکنه شما ناراحت باشی حالت خوب نباشه یا ایشون فرقی نداره زن و شوهر مکمل هم هستن ، خیلی بی جا کرده صورتت و فشار داده به خودت بیا عزیزمن ، هنوز فهم اینکه مادرش چه جایگاهی داره و شما چه جایگاهی رو نداره ، وای اعصابم خورد شد 

نقهمیدم یعنی منت میزاره سر چی؟ چیکار کرد اخه 

منت میذاره میگ از ازدواج قبلی ضربه خوردم 

میگه توام ب جایی ک روحیمو خوب کنی حالمو بدتر میکنی 

میگه مادرم منو سعی میکنه خوشحال کنه تو چی ؟

منم گفتم برو جایی ک خوشحالی.