2777
2789
عنوان

شما بودین چیکار میکردین متاهلا🫶🏻🤫

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 49 پست

به نظرم خودخواهه وقتی ادم کسی رو دوست داشته باش و طرف حال روحی خوبی نداشته باشه سعی میکنه حالشو خوب کنه نه اینکه بگه حال منم بد کردی 

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘

وای چ وحشتناک عصبانیتش رو نمیتونه کنترول کنه 

من بودم این موضوع رو اینقدر کش‌میدادم تا ب غلط کردم بیافته و دگه تصمیم بگیره این عادتش رو ترک کنه 

و اینکه عزیزم هیچوقت خودت رو با مادر طرفت مقایسه نکن یا هیچوقت حرفی نزن ک طرف فکر کنه مامانش رو دوست نداری هر چه نباشه مادر اولین عشق هر آدمیه شاید چیزی نگه ولی تو دلش کم کم بهت بدبین میشه 👍🌷

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منت میذاره میگ از ازدواج قبلی ضربه خوردم  میگه توام ب جایی ک روحیمو خوب کنی حالمو بدتر میکنی&n ...

باید اول ضربه ای که خورده بود و درمان میکرد بعد میومد سراغ شما ، شما مسئول اتفاقات گذشته ی این آدم نیستی ، ایشون به عنوان یه مرد و شریک زندگی باید وظایف خودشو بدونه یعنی چی واقعا 

زندگی قبلیش اینجوری نبود طی این س سالم اینطوری نکرده

اولین آسیب رو بهت رسونده . ساده از کنارش نگذره دوران نامزدیت رو طولانی کن خواهشا زود عقد و عروسی نکن 

وای 

یه مردی ک دست بزن نداره نمیزنه نهااااااایت از دستش در بره هولت بده یا نهاااایت از خودش در بیاد یه سیلی بزنه

ولی مردی ک صورتتو داره فشار میده در حدی ک خون افتاد مردیه ک میتونه اسیب بزنه

خدایی نکرده فردا پسفردا گلوتو میگیره فشار میده 

نامزدی برای اشناییه خیلی حواست باشه

عصبانیتاشو میخوای بسنجی چندبار مخالف نظرش باش ببین چی میشه

درضمن شما چیزی نگفتی ک لازم ب این ری اکشن باشه 

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…
میگی چیکار کنم ؟🥲

ببخشید ولی موضوع خیلی جدیه ، حتما یا برید مشاوره یا اینکه تمومش کن من بودم تموم میکردم ، شما مسئول اتفاقات گذشته ی شخصی اون آدم نیستی حق نداره هنوز چیزی از گذشته به زبون بیاره چه برسه اینکه شما حالش و خوب کنی باید حالش و خودش خوب میکرد درمان میکرد بعد به کیس بعدی فکر میکرد اصلا آینده ی خوبی نمی بینم کنار این آدم ، علی الخصوص اینکه با مادرش مقایسه کرده ، هر کسی جایگاه خودش و داره و حق نداشته چنین حرفی بزنه و مقایسه کنه یعنی رسما هیچی نمی فهمه از خط قرمزهای زندگی مشترک و حتی قوانین زندگی مشترک و .... 

باید اول ضربه ای که خورده بود و درمان میکرد بعد میومد سراغ شما ، شما مسئول اتفاقات گذشته ی این آدم ن ...

دقیقا

بگو مشکل روحیتو ببر برا روانپزشک

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…
به نظرم خودخواهه وقتی ادم کسی رو دوست داشته باش و طرف حال روحی خوبی نداشته باشه سعی میکنه حالشو خوب ...

اره 

ولی اینجوری خودخواهه تو موضوعات دیگ نه 

خوب خرج میکنه خوب غیرتیه 

ولی آدمیه ک  محدود میکنه 

بیرون رفتنمو رفیقامو پروفایلامو آخرین بازدیدامو همه ب اون مربوطه

باشه 🥲

خواهرشوهرم وقتی وست پسرش امد خواستگاری نظرم پرسید من حسم راجب طرف خیلی قویه با اولین جلسه متوجه میشم طرف خوبه یا نه . حسم باهاش خوب نبود گفتم زود عقد نکن دوران نامزدیت طولانی کن دو ماه بعد عقد کرد تو عقدن متوجه میشم ک همسرش خیلی روش تسلط داره حتی ی بار قهر کرد خونه مادرشوهرم ترک کرد 😐

اره  ولی اینجوری خودخواهه تو موضوعات دیگ نه  خوب خرج میکنه خوب غیرتیه  ولی آدمیه ک ...

تو رو نمیدونم ولی من ادمی ک محدودم میکنه نمیپسندم . عملا داره نشون میده ک روت تسلط داره و شما متوجه نشدی هنوز . غیرت چطور تعریف میکنی شما ؟ 

وای چ وحشتناک عصبانیتش رو نمیتونه کنترول کنه  من بودم این موضوع رو اینقدر کش‌میدادم تا ب غل ...

چجوری کش میدادی ؟

من الان چن روزه نمیرم ببینمش میگم کار دارم 

اینجوری اونجوری حتی من پیام نمیدم اون پیام میده 

ولی طوری وانمود میکنه انگار هیچی نشده