2777
2789

امروز با مادرم صحبت کردم که هروقت خواستین بیایین یا ما بیاییم قبلش که همسرم خونه نیست هماهنگ کن خودم بهش بگم بریم یا میخوام خانوادمو دعوت کنم .

نمیخوام زیاد قاطی بشه ،شوهرم خوبه اما گفتم نمیخوام از زندگیمون زیاد بدونه یا زمانی بهم طعنه بدن از طرفی خواهراش و جاریم نفهمن جه مواقعی با خانوادم میرم نیام که تیان لج کنن باهام ،دور هم میشینن پشتت حرف میزنن که فلانی هروز خونه مادرشه یا مادرش خونشه

چون خانواده همسرم خیلی میومدن خونم وقت و بی وقت سر نهار و یاحتی وسط رابطمون. 

گفتم که مامان شما وقت و بی وقت نمیری بیایی اما همون یبارم باهام هماهنگ کن که دوباره راهشون باز نشه چون واقع درکم نمیکردن.

مامانم ناراحت شد و کلا گفت دیگه نمیام خونت دعوتتم نمیکنم قصد دل شکستشنو نداشتم منم تازه عروسم تازه سه ماهه سر خونه زندگیمم حق دارم برای زندگی تعیین تکلیف و برنامه ریزی داشته باشم.

دلم برای مامانم سوخت 😔احتیاج دارم درکم کنه تو زندگی من نیست ،شرایط خودشو میبینه

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادرته تو بدترین شرایط بزرگت کرده کلی زحمت کشیده کسی حق ندارد بگه کی میری پیشش یا کی میاد اجازه نده کسی برای ارتباط با خانواده ت برات تعیین تکلیف کنه میخواد جاری باشه خواهرشوهر یا هرکسی 

ولی خوب درست رفتار مادرتون اینه هروقت میخواد بیاد با تلفن به شما اطلاع رسانی کنه بنظرم لازم نبود بگی خودش می‌گفت بهت من مامانم اصلا بدون رنگ زدن نمیاد

مادرته تو بدترین شرایط بزرگت کرده کلی زحمت کشیده کسی حق ندارد بگه کی میری پیشش یا کی میاد اجازه نده ...

منم مادرم همیشه زنگ میزنه اما مثلا یهو گفته میخواییم بیایییم خونتون دوست دارم مواقعی که همسرم خونه نیست مامانم هماهنگ کنه باهام ک خودم به همسرم بگم میخوام خانوادمو دعوت کنم چون خواهرای شوهرم بدون مقدمه پشت در بودن شوهرم باهاشون صحبت کرده حالا اگه اینجوری باشه فردا به من طعنه میده ک خانواده خودتم وقت و بی وقت میان

عزیزم هنوز بی تجربه ای.حرفت رو بد به مادرت زدی. 

بعد هم اون که خانواده شوهرت هرروز و وقت و بی وقت میومدن با این که مامانت زنگ بزنه بکه داریم میایم فرق داره.

الان باعث شدی هم مامانت ناراحت بشه هم فکر کنه شوهرت از مهمون بدش میاد

اینو از من داشته باش که هرجوری از اول زندگی برخورد کنی شوهرت همونجوری یاد میگیره و حتی ممکنه بهت طعنه بزنه که مامانت نمیاد بهت سر بزنه؟!

اونی که درک کرده و فهمیده که کار خانوادش درست نیست پس درک میکنه که اومدن مادر شما هم کار اشتباهی نیست و شما با خانوادت راحت تری. 

بذار شوهرت یاد بگیره که با خانوادت راحت تری و خانواده زن با شوهر فرق دارن

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

عزیزم هنوز بی تجربه ای.حرفت رو بد به مادرت زدی.  بعد هم اون که خانواده شوهرت هرروز و وقت و بی ...

مرسی از راهنماییتون بله الان متوجه اشتباهم شدم ،خیلی پشیمونم ،فکر میکنم به شوهرن باج میدم طعنه نده چجوری از دل مامانم در بیارم خیلی ازش خجالت کشیدم😔😔😔

مرسی از راهنماییتون بله الان متوجه اشتباهم شدم ،خیلی پشیمونم ،فکر میکنم به شوهرن باج میدم طعنه نده چ ...

زنگ بزن دعوتشون کن بعدم بگو که سوتفاهم شده و شما نیاید خونه ی من کی بیاد و...

نذار دلش بمونه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

زنگ بزن دعوتشون کن بعدم بگو که سوتفاهم شده و شما نیاید خونه ی من کی بیاد و... نذار دلش بمونه

فردا میرم پیشش باهاش حرف میزنم ،شبم بهش پیام میدم

سلام عزیزم

خوبی عروس خانم گل

دخترم تاپیک امروزت را خوندم رسیدم به این تاپیک .

گلم رسماً داری همه را ناراحت می‌کنی و پای همه را دونه به دونه و مرحله به مرحله از خونه زندگیت قطع می‌کنی .

یک کم صبورتر 

یک کم مهربونتر 

الان اول زندگیتون هست چند صباح دیگه حسرت میخوری کسی در خونه تون را بزنه اما هیچ کسی زنک نمی زنه .

داری همه را میرنجونی . دختر خوب فکر می‌کنی داری مدیریت می‌کنی اما اینجور رسمش نیست . 

سلام عزیزم خوبی عروس خانم گل دخترم تاپیک امروزت را خوندم رسیدم به این تاپیک . گلم رسماً داری همه ...

چور رفتار کنم بخدا خسته شدم من نمیتونم کل مشکلاتمو الان اینجا مطرح کنم چرا باید به اینجا برسم .

میشه درخواست دوستی بدین باهاتون مشورت کنم نیاز دارم با یه غریبه حرف بزنم تا احساسی رفتار نشه مورد قضاوت قرار نگیرم نه میخوام بهم بگم حق بامنه نه میخوام بگن مقصرم به راهنمایی احتیاج دارم